U Click Me...I Click U Back

Friday, December 19, 2014

Brunch Kami Di Bangi Getaway

As salam...
semalam aku ada urusan di UKM
konon nak keluar sekali dengan hubs nak bawak anak2 breakfast dekat Tanglin
tapi hubs aku tak dapat join sebab ada job pukul 10.00
boleh jugak nak teruskan program ke Tanglin tuh..
tapi kul 7 dah kena kua umah
mana nak nolong kan..
depa ni bukan reti bangun awal..
mana nak uruskan dak Aish yang kalau ajak mandi pagi jenuh berkejar2an di pinggir pantai kekdahnya..
huhuhu
so aku cakap takpela..
next time kita breakie kat sana..
takde rezeki gitu...

so aku sampai Bangi dah kul 9.30pg camtuh
dalam UKM memang makanan macam tak berapa variety sangat
so kita cari makan kat luar jela..
sebab tak penah lagi try masuk kat bangunan Bangi Getaway tu..
so mohla kita singgah sekejap..
sebelum aku masuk UKM sat g aku dah busy...
kesianla kalau anak2 aku kelaparan..

my lovelies..dak aish masih berbaju tidur..kita bawak mandi dekat dalam UKM ajela..selambar jek..buat macam rumah sendiri...hahahaha

masuk2 je dalam ni tengok banyak sangat kedai jual jubah dengan tudung..
butik jelitasara pun ada kat sini..
nampak macam baru bukak la sebab kawasan ni semua kedai baru2..
nanti later kat entry lain aku share pemandangan kat dalam nih..
takdela happening sangat sebab mungkin waktu operasi masih awal lagi..
banyakla kedai yang belum bukak..

so dah takde pilihan so kami makan burger king ajela..
anak2 pun suka je sebab westernkan?

 

antara meals yang ada dekat burger king...pilih2 mana hampa suka naaa...

order these for them..yang kakcik's belum siap...
muka happy kakak2 yang udah kelaparan

kakcik yaya's
tuan blog kantoi dok melayan hp...makan belum sentuh lagi pong...

budak ticit ni makan kakngah dia punya fries siap kakngah dia pun tak boleh ambik ko tahuk!!sapa ajo ko kedekut ni dik???huwaaaaa!!!
 jangan ko berani la ambik dia punya fries dengan air tuh..
dia jerit2 marah and suruh letak balik..
padahal aku dah belikan dia ayam goreng..
dia nak jugak fries tuh..
siap makan sorang dan letak kat tempat dia..
janganla sesapa berani ambik...
dia jerit satu burger king tu gamat sat gi...
hahahahah

sekian cerita brunch kami...


Thursday, December 18, 2014

Malindo Air Free Seats 2015

As salam...
lepas AA sekarang Malindo Air pulop..



silala menempah percutiaan anda..
tapi aku dah usha tiket ke langkawi..
mahal mengalahkan AA!!
dapat free seats hanya pergi jek..
balik tak dapat free seats..
so harga tiket jadi rm1k lebihla untuk 6 orang..
tak berbaloi kot...opsss!!!

tapi biasala adat orang meniagakan??
takkan tak mo untung...
huhuhu

korang tryla pulak kot2 dapat return tiket free seats...