U Click Me...I Click U Back

Friday, March 6, 2015

Instant Shawl Chiffon Mutiara 3D Memang Best!!

As salam..

sekarang ni semua benda nak senangkan?
macam aku sekarang dah mula suka pakai shawl..
tapi kalau bangun lambat maunya shawl yang belit aku...
tak sempat la nak belit2 pusing sana pusing sini...
maka nya instant shawl jugak yang jadi pilihan..

actually aku jarang membeli tudung online..
sebab cikgu2 sekolah aku pun suka jual tudung nealopak tuh..hahaha
ada la aku try 1 tapi mcm tak best jela..
sory ek peminat neolafa..hehehehe

ada sorang adik blogger nih..
namanya rara..
macam2 dia jualnya kat dalam fb dia
instant shawl dia tak terkejar aku..
hat latest2 semua
pastu loose blouse pun ada..
dasyat betul budak nih...hahahaha

bila bukak fb asyik nampak dia update pasal instant shawl yang dia jual
ni tak boleh jadiknya nih..
mesti kena rembat 1 nak try..hahahaha

search je fb Safura Fadhlan...boleh la usha2 instant shawl dia..memang banyak...hahahaha
dalam banyak2 instant shawl aku try..
aku rasa ini yang paling best..
sebab dia tegak elok je kat dahi..
tak payah aku pakai inner magic ke glitter ke..
cantik terletak..
terus muka ai jadi panjang...
takde la bolat semacam jek...
syiok aku!!
tapi tula..katanya Rara dah habis stok..
bila nak restok balik aku tak pasti sebab aku nak jugak beli warna2 lain..
dah syiok harusla cari warna lain pulak..giteww...

pandangan sisi : ko tengok memang kemas je kan..i like it so much!!!ko just sarung je dan tarik yang tepi letak atas kepala dan pinkan aje..bentuk dia sama macam shawl butterfly...
ye..ye...aku tau muka aku bolat..tapi dengan instant shawl nih aku dapat kurangkan % kebulatan muka aku nih..hehehehe
apa tunggu lagi..
cepat2 pergi search kat fb Safura Fadhlan untuk cuci mata..
jangan cuci mata je..cuci poket sekali...
ngeeeeeeeeee.....

sekian...

Che Ta Berhijab Penuh Selepas Balik Dari Umrah

As salam..
Tadi ada terbaca dekat blog Oh Bulan..
Yang Che Ta ada buat pengumuman..
Akan terus mengenakan hijab selepas balik dari mengerjakan umrah..

Alhamdulillah..
Aku yang happy bila baca tadi..
Dan2 nak kongsi dengan readers kot2 ada yang belum tahu kan?
Berita baik harusla dikongsi cepat2..



Aku harap berita ni berita yang sahihla..
sebab menurut Oh Bulan..
Pengurus Che Ta Afeeq ada memuat naik status ni kat ig dia..
Dan kat fb Media Hiburan pun up status yang sama..

Syukur alhamdulillah..
Sebab terbuka hati dan mendapat hidayah dariNya..