U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 22, 2014

Fenomena Mangga Jeruk Asamboi



As salam..
Fenomena baru..
Mangga Jeruk Asamboi..
Korang tak terliur ke?

Dalam ig ramai yang dah start jual.
Alahai rasa macam nak order..
Tapi hubs aku cakap tunggula buah mangga depan umah kita berbuah..
Tak lama dah lagi..
Pastu buatla sendiri..
Nasibla aku tak mengandung..
Kalau tak menangisi tepibucukatil
Uhuk!!

Gang2 wasap sekolah plak bagi cadangan..
Suruh buat reramai kat sekolah..
Bawak bahan2 sorang sikit kat umah..
Dahla kami menunggu nazir nak datang minggu lagi satu..
Derang siap cadangkan kita ajak nazir join makan sekali..
Sapa berani nak kena pelangkong..
Silakan ajak..
Hahaha..

Aku dok teringin sangat nak buat nih..
Huwaaaa!!!

Korang2 dah penah makan ke?

Sumber gambar : ig

Tuesday, October 21, 2014

#AishIskandar ~ Happy Birthday | T.W.O. Years Old!!

As salam...
lambat update hari ni..
busy pepagi cikgu ramai yang tak datang..
menyiapkan relief..
kebetulan hari ni hari selasa
penuh kelas cikgu2 memasing sebab hari ni balik lewat kul 1:30ptg

***************************************************

tinggalkan cerita sekolah..
tak habis sampai bila2..
huhuhu

alhamdulillah!!!!
hari ni genap dak Aish 2 tahun...
syukur sangat Allah masih pinjamkan dak Aish kat aku...
akai pun dah banyak sekarang nie..
menyebai pun kuat nih..
sangattttttttttttttttttttt!!!
tak dapat apa2 jek..
terus lempar badan sendiri...
pffttttttt...



hubs aku selalu cakap aku sayang dak Aish lebih dari dia..
sori la bang ye..
aku admit that..
kalau dak Aish nak apa je aku cepat2 mengalah beli..
takde pun layan dia gitu..
eh..eh..tengok la sapa yang mintak kan??
hahahaha

dak Aish still bf lagi..
abang kena redha jela ek..
hahahaha
*gelakjahat

aku dah siap2 beli kek kat dia semalam..
bagi kat pengasuh dia sebab ada gang dia nak tiup lilin..
aku pesan kat Yumi suruh ambik gambar bebanyak send kat whatsapp aku..
nanti aku share kat hampa naa..

Happy Birthday Aish Iskandar!!
Semoga Aish jadi anak yang baik..
anak yang soleh..
anak yang boleh jaga ummi ye sayang..
boleh menjaga kakak2 Aish..
maklumla dak Aish sorang je boy dalam family...

dan tak lupa juga semoga dimurahkan rezeki untuk dak Aish
panjang umur dan sihat selalu...
aminnnnn....