U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 31, 2016

KRIM AJAIB IZEARA XTRAVAGANZA | Hantu Penanggal Lemak Dalam Masa 48 Jam!

As salam...

ingat tak Bella???

EH..sapa Bella ni tetiba muncul dalam ini cerita???hahahahha

korang mesti ingat kan kisah Bella yang video dia siap viral dan kecoh kat media sosial... dia pakai krim kurus tapi tak kurus2 dan claim krim kurus tu tak panas....siap nak saman owner produk...huhuhu

ingat tak...ingat tak???

ok..meh kita lupakan Bella..kita fokus pada krim kurus yang dia dok kecohkan tu..

krim apa ni weyhh???

aku dulu pun tak tahu jugak krim apa si bella kecoh2kan tuh...ok...fine sekarang baru aku tahu rupanya serum kurus #izearaextravaganza

dan sekarang ni selepas mandi je aku syiok2 sapu serum ni dekat bahagian2 anggota badan yang menggeleber...tak payah citer la sebab banyak sangat part yang macam gituh...hahahahhaa....

serum #izearaxtravaganza ni sentiasa je ada dalam handbag aku sekarang ni..kot2 kalau lupa nak sapu selepas mandi..masa free kat sekolah tu aku cepat2 sapu..sebab dia tak melekit..tak panas...dan paling WIN dia wangi...kompem takde sapa bau minyak panas dok sebelah ko...kehkeh


ia juga mampu membakar lemak sebanyak 15x ganda ko...dengan hanya sapu dekat mana2 area yang ko rasa ko perlu sapu sebanyak 3-5 kali sapuan setiap hari....untuk mendapatkan superb result!!!

Kelebihan Serum Kurus #IzearaXtravaganza

  • Lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inci)
  • hilang strech mark dalam masa 7 hari
  • menahan rasa lapar dan menghilangkan selera makan
  • melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakannya
  • lemak-lemak tepu lagi degil bakal disingkirkan dengan pantas
  • serum kurus pertama mengandungi +cafeisilane C iaitu sejenis bahan untuk mencairkan lemak di bawah kulit
  • tidak panas dan tidak melekit dan harga MAMPU MILIK!

jomla kurus sesama dengan ahkak kot2 sebelum raya dah boleh slim river...bolehla pakai baju raya jovian...khen???

sapa nak body raya bolehla whatsapp admin yang sah #0137773617 atau korang bolehla ke IG dorang @izearaxtravaganza







Thursday, May 26, 2016

ALLAH Duga Kita Dengan Macam2 Cara

As salam...



dalam minggu ni aku busy terlampau..
dengan cikgu2 takdenya ramai..sesak napas aku...hahahaha..tapi aku takde halla sangat...SYMP aje..cuma yelar..kesian cikgu2 yang masa free depa secoet diganggu gugat..kesian jugak tapi memang tak boleh adjust kot mana dah pun...tugas memasing kan?

kita memudahkan kerja orang..
inshaAllah kerja2 kita juga akan dipermudahkan...ye dop?


semalam tak sempat nak belek2 blog..nak BW pun tak sempat sangat...
kat rumah aku tu kakcik Yaya dok demam..
last week seminggu tak p sekolah..
dah ambik darah..tapi alhamdulillah takde apa...pastu baik p sekolah macam biasala this week...

tup2 Selasa pagi tu dia ngadu sakit kepala..
tapi badan tak panas sangat...aku sebabkan sekolah agama tu exam..aku suruhla jugak dia pegi...and mintak tolong Yumie tengok2kan..kalau panas ke apa bagitahu aku...tapi elok jela aku jumpa kat sekolah kebangsaan...siap bersenam robik untuk sukaneka akan datang...

then malam selasa tu badan dia dah panas balik..panas sangat okeh...aku lap2 kepala bagi reduce panas dan bagi jugak uphamol bagi cepat sejuk..risau aku!


semalam kena ambik lagi darah dekat klinik kesihatan..siap dia bebel2 dekat nurse tu dia dah ambik darah dah hari tu (hkl) kenapa kena ambik lagi...sebenarnya dia takut tau..masa tu dah meleleh2 ayaq mata...

aku macam biasala kering hati sikit...


pastu dia terus pandang aku tanya abah mana??hahaha...

abah dia ada kat bawah jaga dak Aish...aku dah cakap kat abah dia kena letak dak Aish umah pengasuh sekejap..tak..dia nak bawak jugak...pastu mengamuk2 ko sampai rumah sebab nak mainan...

aku sent la gambar tu dekat wasap abah dia..balik rumah baru abh dia sempat bukak wasap tu..tengok gambar anak dia nangis cari dia...terus menitik ayaq mata...hahahha

sensitip betul laki i!!!


hari ni sempat jamu kawan2 sekolah dengan brownies dengan crumble oat with nutella...aku order dengan kakak ipar aku je..sedap bangat!!!

saje jek sebelum naik ramadhan ni...
tak tahu sebenarnya nak jamu apa?