U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 3, 2014

Mood Susah Hati..:(

As salam..

Mood susah hati nih..
Sebab kak cik Yaya still demam lagi..
Aku pulak dah tak boleh nak cuti..
Pagi tadi mintak abh dia jaga sekejap..
Sementara abah dia gi kerja
Pastu dok sat dengan kakak dia..
Aku free kang kul 12 aku kua sekejap ambik kakak nak gi sekolah..

Dok berwasap dengan kakak dia..
So far takdela panas sbb dah bagi ubat pagi td..

Dak Aish aku hanta kat yumi..
Pagi tadi badan dia dedar sikit..
Berperang dengan abah dia masa nak jab ubat..
Memang sekuat hati kena pegang..
Pastu sembur2 pulak ubat tu..
Dah tak cukup dos..
Kena masukkan balik..
Haishh..bercinta ok!!

Pastu merajuk taknak kat abh dia..
Marah sebab abh dia yang jab ubat tu..
Makin besar makin cerdik dah ko dik!
Tak dapat la heh nak pujuk2 macam dulu bila makan ubat..
Pffftttt sangatttt!!

Gigi aku belah kiri pulak dok denyut2..
Rasanya berlubang kot..
Ku tahan je jebat!!
Makan ubat tahan sakit..
Kalau dah rasa tak tahan sangat baru aku pegi dentist..
Dasar perempuan penakut..
Macam nila!!
Derr..tension betul aku bila sakit gigu nih tahuk!!

Korang doakan la ank2 aku cepat sembuh erk..
Datang sekolah bawak badan je nih..
Hati tu dah kemana2 pegi dah..
Nak tumpu mengajar pun teringat2 anak2 yang demam..

Kalau tak baik jugak..
Esk kena la bawak lagi gi HKL..
Ambik darah pulak..:(
Kak cik tu dah la penakut..
Alahai..sedih aku..
Tak kental betul anak2 aku nih..

Sekian luahan hati aku untuk hari ni :(

Tuesday, September 2, 2014

Berwajah Baru!!!



As salam..
lompat bintang aku sebab teruja...

ok tak rumah baru aku...
actually dah lama giler aku nak deco2 blog ni bagi cantik
tapi maklumla aku ni terlebih 'kreatif'..
tangan pun keras..
maka kita carila orang yang expert untuk buat benda nih...

dulu aku tak tau sue ni pandai edit blog..
aku ingat dia hanya terror buat watermark segala bagai tuh
pastu aku penah la google cari blogger yang pandai edit blog
tapi semuanya nak siap dalam seminggu ko!!

bila aku found out yang sue pandai buat..
aku upah je la dia..
sebab dah kenal kan??
aku kenal dia kan group gojes (secret group kt fb)
aku tak cerewet sangat cuma aku bagitahu warna apa yang aku nak...
so here it is!!!

dan terpaling best..
dia siapkan sekejap jek...
kerlassss betul sue ni tau...
semalam aku rekues..
pagi ni aku tengok blog aku dah lawa dah...
yezzzaaaaa...
terus teruja!!!



korang kalau nak berminat nak tempah apa je 
banner ke..footer ke...header ke..watermark ke..or nak edit blog ko bagi lawa..
ko terus la contact adik comel ni kat..

Fb : SueHaida