U Click Me...I Click U Back

Friday, April 29, 2016

Colourpop Ultra Matte Lip

As salam


cikgu azrine dengan lipstick memang susah nak dipisahkan...
boleh COP aku hantu lipstick...
kalau macam blusher/eyeshadow ke aku kurang minat sikit....
bila ada je brand baru yang masuk Malaysia cepat2 usha ig...and mesti nak cuba...hahaha
memula try beli 1 je dulu sebab harga boleh tahan maheiii...ada ig jual sampai rm50..

 colourpop ultra matte lip

aku dapat rm40 aje..tapi ada jual lagi murah but pre-order la..aku tazzabar...
so cari yang ready stock sebab nak cuba sesangat...

bila dah cuba 1 memang best..
sebab kaler dia lelawa...and matte...
tapi tak bercapuk2 ke apa..
takdela kering bibir ko ke apa...

lepas cuba 1..terus aku order sekali 4...
hahahaha..dasar giler lipstick punya pasal...
tapi baru ada 2 yang sampai...
like i said kaler2 yang hot selling memang sekejapan je sold out...and u have to wait another 2weeks to order...hmmm...
sebab derang order direct dr US... 

 my collection...waiting 2 more colours to arrive...hari ni kot sampai...

today aku pakai kaler clueless...
actually kaler dia semua best2...
tapi untuk penggemar lipstick jela ye...
dulu nyx...pastu fame cosmetics...
sekarang colourpop pulak...
v
v
v
v
v

nak beli korang search je dekat ig...
memang banyak je seller...
dan series nak tambah lagi kaler2 lain...
aku berkenan bumble tapi sekejapan je dah sold out...:(

#Bangkok2015 ~ Sinthorn Steak House, Ramkhamhaeng

As salam...


masih day 1 tapi belah malam...
gambar banyak sangat so memang tak boleh nak buat entry 1 harung sekali 1 hari...

uhuk = bertabahla ye...

 inila dinner kami yang best malam pertama di Bangkok...

kalau datang sini sila datang dengan perut kosong...sebabnya...tunggu!!!

oh..btw...harga maaf aku tak pasti sebabnya aku ada bagitahu kat sini makanan semua dah masuk pakej...so korang boleh google2 untuk tahu harga..dan yang pasti ianya HALAL okeh..

yang datang makan sini mostly muslim...dan bertudung litup lagi.... 

 makanan dia like heaven..alhamdulillah..banyak sangat weyhh...memang asyik bangun duduk je ambik makanan...

budak2 ni syiokla dapat main masak2...

hah....kan aku cakap...banyak tangan tu hah...

 tomyam ni kami bayar sendiri...tak masuk dalam pakej..sebab dalam pakej hanya untuk makan steamboat aje....

 aku kepenatan dan kelaparan sangat masa ni...so gambar kat sini so...so aje..maaf ye semua...

cikgu dok rilex je..kita buli je budak2 tu suruh bakarkan untuk kita segala mak nenek yang kita nak makan...#keji

dorang ni makan sakan...licin ko...aku pun terkejut sebab masing2 kurus melidi jek..bela saka ke hape korang ni???

panas weyh kat sini...hirup carrot susu...sodap sangat!!!

kat sini sempat lagi aku menyoping tudung2 untuk menantu aku...sebab tak tahu nak bagi apa datang sini...tudung2 yang dah tentu2nya takdela dekat KL nun...

kedai tudung tu memang ada je sekitar Sinthorn Steak House nih...sambil makan sambil cuci poket...githcewww....

even gambar ni gelap...nak tunjuk jugak bukti kami memborong tudung...hahahaha....

shopink...shopink jugak tapi....
esok ada cabaran besar yang menanti...
seremmmmm!!!



kalau ada sesapa yang datang ke Ramkhamhaengm, Bangkok..bolehla datang ke

Alamat: 3331/2 Ramkhamhaeng Road, Huamark, Bangkapi
(Antara Soi 85 dan Soi 87, dekat perempatan Lam Sali)
Tel: +66 23777 7322 / +66 2377 9123-4
Website: sinthornsteakhouse.com/en/

Open : 11pagi- 11 malam  



to be continued....