U Click Me...I Click U Back

Friday, August 28, 2015

Pulang Ke Pangkal Jalan

As salam...


Tengah tunggu bas kat lobby hotel untuk ke Bandara Jogja..
Beg pun dari bawak 2 dah beranak sampai 4..
Hahahaha...

Mohla kita pulang ke Malaysia sajak ya buk...
Kesimpulannya korang mesti datang ke Jogja sendiri..
Rasakan experience dengan melancong kat sini..
Best tak tipu!!!
Lebih best daripada Bandung...
Kalau untuk mereka yang melancong bukan into shopping la maksud aku...

Banyak sangat tempat menarik yang MESTI di lawati..
InshaAllah aku planning nak datang lagi je Jogja bawak anak2 aku pulak..

InshaAllah..
Doakan perjalanan flight aku pukul 12 nanti...

Jumpa di Malaysia ya buk!!!

Thursday, August 27, 2015

LIVE UPDATE ~ From Jogja

As salam...

yes...im in Jogja right now...
aku ada conference dekat sini...
alhamdulillah semalam dah selamat pun buat presentation...

sempat update blog sekejap..
sebelum nak gerak ke pasar malioboro...
sini korang kena pandai cari kedai untuk shopink..
kalau tak memang tak tau nak beli apa..

sini more to tempat2 wisata...
banyak tempat sejarahla..
nak belanja buk..kena pandek cari tempatnya...
gituhhh!!!!



bukti yang aku dah sampai jogja..
Bandara dia kecik aje..
Sama macam bandung...

Ok2..dh nak gerak gi pasar malioboro lagi nih..
Nak cari oleh2 sikit untuk kekawan sekolah..


Nanti aku buat specific entry lagi bout this trip ye..

Till then...