Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 5, 2009

Aku Fenings...cont

hehehe... tu je mampu aku luahkan di sini... as dh lama act aku nak sambung entry kat bawah tu... tapi hajat aku tak kesampaian nampaknya... so better for me to do new entry isn't...?

actually last month on 18th was Atirah's 6th Birthday (my 2nd daught)... tapi sampai sekarang masih belum lagi menyeleberet harijadinya itu... tapi alhamdulillah merasa jugak dia potong kek kat sekolah dia (pra-sekolah) as dorang every month memang akan celebrate budak-budaknya birthday mengikut bulan... kebetulan pula memang rezeki Atirah sebab bulan Feb hanya dia sorang je... so syokla dia konker kek tu sorang-sorang... huhuhu

ok tak mahu cite panjang-panjang... ada sedikit pics yang sempat aku mintak guru atirah ambikkan... lupa nak cite... sempena sambutan birthdaynya kat 6 itu... aku telah sediakan untuk 50 orang kawan-kawannya... setiap sorang mendapat satu bungkusan berisi coklat-coklat dan biskut (sory no junk food at all) dan alhamdulillah... niat aku untuk menyediakan aiskrim untuk semua kawan-kawan Atirah dan guru-gurunya termakbul atas pertolongan tuan kantin sekolah aku... terima kasih bebanyak...

SELAMAT HARI JADI YANG KE 6 SAYANGKU ATIRAH...SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEHAH DAN BERJAYA DALAM APA JUA BIDANG YANG DICEBURI









1 comment:

E-Marlin said... Reply Comment

Happy Birthday to Athirah...
Nampak mcm malu-malu je budaknya...