U Click Me...I Click U Back

Sunday, April 5, 2009

Rindu pada kekawan UPSI

salam semua,

tadi saje bukak gamba-gamba lama dalam lappy aku nih, kebetulan nak susun balik folder dan burn cd, so that boleh delete gamba-gamba yang memberatkan lappy aku ni, huhuhu.

tiba-tiba teringat kt kekawan UPSI, yelah, almost 4 years there, suka dan duka, susah senang kami menghadapi paper yang susah-susah, tu belum cite bab dapat soalan spot (bocor sebenarnya, syyhh!!!), rasa mcm tak nak habis je belajar kat sana, tapi camnekan, setiap permulaan pasti ada penghabisan, takkan nak belajo dah tak mo keje, nak jugak merasa dapat gaji cam orang lain gak kan?

RINDU KEPADA SEMUA GENG PSR 2003-2007

semasa menjalani kursus Biologi 2006


my classmates


malam pra-graduan kt Equetorial Hotel, Bangi


di Cameron Highlands 2006


kawan rapat


with Beton and Nizah at Proton City Lake


kawan-kawan kat Cameron Highlands


'Microteaching'


semasa praktikal di SKTM

1 comment:

Anonymous said... Reply Comment

jom shooping di http://www.mykids.com.my