Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, June 11, 2009

Amirah @ 1year....:-)

salam semua,



amirah dh genap setahun 2hari today, sejak tu, perangai dia byk berubah, skang dh pandai sangat mengamuk, mengamuk...mengamuk dan mengamuk, esp lepas mandikan dia, dia mengamuk sebab tak mo kua dr bilik air, adoiiaaiii...anakku amirah!!!



skang ni dia dah pandai tiru apa yg kakak-kakak dia selalu buat, contohnya adala kakak dia main pencil tulis kt belakang, pencil patah le, dorang main tukar2 tulis, so kena teka la tulis apa kt belakang, skang dia bila dia jumpa pencil, dia pun tulis kat belakang aku ni hah....soooo copycatttt!!

lagi 1, kalau kakak2 dia tgh menulis or membaca, kompem dia dtg kacau, even kakak2 dia dok kat meja makan, dia pun sibuk nak kacau, kalau kakak dia buat kt bwh, dia duduk ats buku kakak dia tuh, konon2 tak mo bg baca...adoooiaiii...entah apa2!!



dh pandai memanjat jugak ni, kalau kita letak kusi kecik kat depan tv tu, so that dia tak leh nak main drawer, pastu dia panjat plak kusi tu, pegang2 tv, bahaya tu nak oiii, semua solution tak menjadi, huhuhu



apa pun perangai adik, UMI tetap sayang kat adik n kakak2 dia sekali. semoga adik rajin belajo , masuk U, kalau boleh belajo sampai PHD, hehehe, tinggi harapan UMI nih, yela, sapa nak anak2 dia susah in futurekan...kan...kan.

2 comments:

E-Marlin said... Reply Comment

Amirah dah setahun ye.... Hepi belated besday.

Anak awak ni setahun nampak besarla.... badan pun nampak bole tahan bam bam.... susah nak tgk budak pompuan setahun bambam tau...

Norazrine Tahar said... Reply Comment

hmm...yea? anyway thanks, tapi tak le jalan lagi la erna...huhuhu