Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 9, 2009

Wedding and Jejalan KL

salam semua,

7-06-09 - DANAU KOTA - ZUNITA's WEDDING

suppose dah lama nak cite psl aku attended wedding kwn lama aku ni kat Danau Kota, hmm, jenuh gak la mencari umah dia as kawasan tu byk sangat umah tinggi, so difficult nak cari umah flat danau kota tu, so aku tersesat sampai kat SJK (c) Mun Yee, hehehe, then called helda, mntk no phone ezom, alhamdulillah, berkat dr petunjuk ezom aku sampai gak umah Ita. ezom tak dapat g sebab katanya ada kat perlis, maklum le musim cuti sekolah ni, ramai le pulak balik kg.

kawan aku yg kawen ni kawan masa zaman sek men lagi, ex-APGS, maklum le sek aku ni semua perempuan, jadi kwn2 aku pun mmg byk le perempuan ye, hehehe, mcm ye, ye jek ckp aku ni kan??

kat sana jumpa helda, syirah, nina, aisyah, dan ramai lagi yg tak sempat aku tegur pun, yela, aku ngn anak2, amirah plak dok tido je sepanjang kenduri tu, jd mmg tak leh nak tggl le, mujur bwk stroller, so senang le nak melayan anak dara aku yg 2 org lagi tu.

maleh sungguh nak karang cite panjang2, layan jela gambar2 yg aku attach kt sini yek, huhuhu


selamat pengantin baru




hantaran


kek pengantin


with ex-APGS's friends


08-06-09 - SG WANG, JLN BUKIT BINTANG

hari tu aku saje jek jejalan sg wang, mmg ada plan nak cari sandal le konon2nya, nak buat pakai2 ni, yg ada ni dh koyak kt belakang, dh setahun jugak la aku dok pulun kasut tu, boleh dikatakan aku mmg dok pakai kasut yg sama jek, ada kasut lain pun aku tak layan, tak sedap.

sg wang byk sikit pilihannya, kasut2 dia murah, sales, pendek kata mmg suka le soping kat situ, semata-mata nak kasut, jadi yg lelain tu sekadar mencuci mata je ye, hehehe, sendiri mau ingat la yek, dh nak masuk tgh bulan ni, huhuhu. layan piccas di bwh...

umi, alya and amirah


cutie pie


my precious...so lovely rite??


1 comment:

E-Marlin said... Reply Comment

Baju pengantin pompuan tu cantikla....kaler apa tu ye?

Alalahi comeynya anak dara awak yg bongsu tu.... dgn bulu mata lentik lagi tu...