U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 20, 2009

Weekend Activities - 17/09/09

salam semua,

last weekend adalah weekend yang sangat happening, sana sini org buat open house, maklumla minggu akhir Syawal, eh dah masuk bulan Zulkaedah, hmm, but still in raya mood, huhuhu, teruk betul asik ingat nak seronok je kan??

nak cite last weekend jugak, aku n family mendapat terlalu banyak jemputan rumah terbuka kawan-kawan satu sekolah ngan aku, ahad pun penuh undangan, tapi ahad hari duduk rumah, hehehe, so aku layan open house hari sabtu jela, ada dpt 3buah umah jek, yang jauh2 mntk mahap la ye, tak sempat, lagipun jauh sangat, ngan nak handle anak2, susah jugak tuh.

umah pertama kami serbu umah kak ina cikgu satu tempat mengajar dengan aku, heehhe, pandai kami, serbu sekali konvoi dengan cikgu2 lain, sbb ada yg tak reti nak pegi umah kak ina, so kami pakat2 pegi sekali

sedap makanan yang dihidangkan, ada nasi lemak, mee kari, meehun sup, segala macam jenis deserts, tak lupa cok kadok (pertama kali dengar, tgok dan makan), tapi sedap sangat, serius, :-)

okla, tak mo cite panjang, layan gambar dulu, k.

hero skgs...


heroin skgs...rubi, rine and sya


guru-guru giler glemer....




inilah cok kadok...huhuhu..sedap!!!




after that, terus pegi secara konvoi lagi ke rumah adikku, azerah (glemer azerah!!), layan gambar lagi...:-)







lepas layan makan-makan semua, terus balik umah, kesian Mr Hubby kena g kenduri sorang2 kat area taman perumahan kami, huhuhu, tapi tak pe, sbb dia yang merelakannya, hehehe, lepas tuh, petang kami layan makan kat umah ats pulak, kira jiran aku ler tuh, yela, umah kamikan umah town house, atas umah lain bwh umah lain, so tepi ats tengah, semua considered as neighbour, huhuhu, so sekian saje cite open house untuk kali ini, nantikan entry MALAM JUBLI EMAS SKGS 2009 sempena tahun ke-50 SK Gombak Setia.

2 comments:

ajnie's said... Reply Comment

salam k rin...k rin nyer umah bile lak nk open....

kak rine said... Reply Comment

hamboi..engko...rumah belum available untk dibuat open house..tp setakat nak dtg melawat tu...dipersilakan...hehehe