U Click Me...I Click U Back

Monday, November 2, 2009

Nov - Kenapakah Special?

salam semua,

ni dah datang hangin baik nak tulis benda2 merapu dlm blog aku nih

(saje suka-suka nak letak gambar ni, hehehe, tak kena mengena dgn ini cerita)


alhamdulillah dh masuk bulan Nov dah ye, hmm, to me, this month is so meaningful to me, why??

hmm, yela, bulan ni la aku dilahirkan, bulan ni jugak aku kawen, hehehe, bulan ni jugak aku selamat masuk UiTM buat DIPLOMA IN BUILDING, aku rindu sungguh zaman2 masa belajo muda2 dulu, ehemmm

by the way, aku jugak masuk UPSI dftr bulan November jugak, masa tu aku hingat lagi, hari ni dftr esok pose, hehehe, masa tu mmg penat tak hingat dunia dahla, mane dengan orientasi lagik, ngan melayan mr hubby yang agak wenngg sikit masa tuh, sbb yela, bini dia sambung belajokan, kompem la kena dok asing sem pertama tuh, masa tu parents aku jaga anak2 aku yg masa tu dah ada 2org, yg kecik, atirah masa tu 8bulan, hmm, membesar kat TG MALIM dua orang anak aku nih, thanks to beloved hubby for your kindness, support and caring, i love u 2...3...4...(jiwang sesaat)

rasa mcm student tua jek even umo masa tu baru masuk 25, sbbnya semua pggl aku 'kakak', tu yg rasa mcm tua, kehkehkeh, padahal tak de la tua sangatkan, cuma skang ni little bit worried sbb going to be 30th, kalau dulu main angka 20an aje, skang dah menginjak ke angka 3 wooo, mane tak risau...

syok kalau tgok kwn2 yg masih muda further, especially masters level, kalau dlm kuliah kat UKM, mmg ramai la yg muda2, tapi kalau kelas tutorial, most of them older than me, mostly around 35 to 40, so tak de la rasa tertinggal ketapikan???

okla, banyak keje nak kena settel, ada satu lagi assignment nak kena submit esok, even due date dia on 6th, tapi aku nak kena setelkan awal, sbb Jumaat ni nak kena pegi bertanding utk final project bpmySc kat Taman Alam, Kuala Selangor, doakan yg terbaik untuk sek aku yek, HIDUP SKGS!!!

"November comes
And November goes,
With the last red berries
And the first white snows.

With night coming early,
And dawn coming late,
And ice in the bucket
And frost by the gate.

The fires burn
And the kettles sing,
And earth sinks to rest
Until next spring."

by Clyde Watson

Two Times Weekend Yang Happening

salam semua,

alhamdulillah kerja-kerja kat sekolah dah pun hampir selesai, sekolah pun dah nak sampai ke penghujung, hmmm, rasa sekejap je habis tahun ni, tak lama lagi merasa tahun baru la kita ye, 2010, syok jugak kalau tahun 2010 dpt 'rezeki' lain, huhuhu, (berangan)...

DINNER JUBLI EMAS AT DYNASTY HOTEL - 24/10/2009

adakan aku cerita berkenaan dengan sekolah aku bakal menyambut jubli emas, jadi pihak sekolah dengan jayanya telah mengadakan majlis makan malam merapat kasih, huhuhu, nama kelas gitu, mmg happening ler, cuma yang terkilan mmg tak sempat nak posing banyak2, ada yang posing entah ngan camera sape ntah, hehehe, then dh bwk mr hubby, kompem nak balik awal, huhuhu, biasala, my abang ni pemalu sikit (eleh)..

ni aje antara gamba2 yg sempat diambil...:-)...(tu pun dr camera kekwn..credit to them)






HI-TEA AT CHORUS - 25/10/2009

then esoknya pulak, acara makan-makan disambung lagi di Hotel COrus, huhuhu, jom makan lagik, layan gamba ye, majlis ini diadakan untuk para pengawas sekolah aku, so mmg best giler la layan makan kat sini, depa punya dishes were so happening, siap tukar2 menula, dok sekejap jek dah tukar menu lain, kelas gitewww!!!











HARI KARNIVAL SKGS - 31/10/2009

huhuhu, mmg memenatkanlah, tapi alhamdulillah, sold out woooo!!!

layan gamba jela, tak mood la nak cite, hehehe, ngantuks nih..


alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5399362051875639010" />