U Click Me...I Click U Back

Monday, February 15, 2010

Sorry for the long silent

salam semua,

cewah, tajuk tuh macam la betul2 senyap kan, hmm, actually tak sempat nak bercoret, bercerita, merapu, meraban kat dalam blog ni recently, sebabnya terlalu banyak kerja nak yang lebih penting untuk dibuat, huhuhu, teruk betul tahap kebizian aku lately...

yela, sapa suruh ko sambung belajokan..???

hmm, dah tak tahu nak mula kat mana, hehehe, ok, sekolah aku baru2 ni ada menjayakan ROAD RUN peringkat sekolah, ini adalah acara biasa sek aku setiap tahun, without failed okeh, so aku just enjoyed je la dengan tugas-tugas yang diberikan (ayat mcm skema je kan), malas nak citer panjang, tengok gamba je la yek, hehehe..









talking about my studies, has not changed much, remains busy and tired, huhuhu, presentation here and there, talking alone in front of the public, yela, dh peringkat camni, kenala mahir memberi pengucapan di depan, especially to those who are in the field of education as teachers, hehehe, tu pun masih banyak yg perlu dibaiki, by the way, after presentation last week i was commented by PROF DATIN DR AMLA, my academic writing have many improvements, only a few need to be repaired, but my speaking skills, to me is still need to be improved, huhuhu, my nervous feeling still in, high level of nervous, hohoho, NERVOUS...please get rid from my mind!!!hmm, if counted, there's two presentation needs to be done, caiyok...caiyok azrine!!!

gambar syok2...hahaha


about my kids, alhamduillah, they are getting well day by day, kakak alya became big sister, kak ngah very naughty, amirah very pampered, sikit2 "abah..abah", betul2 anak abah, huhuhu, jeles tau!!!sekarang ni amirah dh boleh sebut banyak words such as,"nakair"=nak air, "ami"=umi, "atak"=kakak, "apu"=paksu, "okayah"=tokayah, hmm, so sweet rite???



p/s : teringin giler nak tengok MY NAME IS KHAN, kalau ada rezeki, if it's still in cinema, i will go to watch it on this coming Thursday, at that time, my children's school already started, my school still off, so apalagas, JOM!!!

4 comments:

miss cloudy said... Reply Comment

salam singgah... wah rajin nyer sambung blaja.. bgus2...

cik cibil said... Reply Comment

caiyok caiyok akak!! lepas ni ada rezki sambung lagi peringkat tertinggi yek! rerajin la hapdet belog.. selalu masuk takde hapdet.. hihhi

kak rine said... Reply Comment

miss cloudy - tq kerana sudi singgah dan baca my stories...hmm..nak kata rajin sangat tak de la..cuma dlm hidup ni kena bnyk berusaha utk lebih berjaya dalam hidup..camne pun bersyukur Allah masih bkakan pintu hati untuk further..alhamdulillah

kak rine said... Reply Comment

cik cibil sayang : hmm, akak tak de masa actually nak menulis, cuma bila time cuti2 cenggini baru datang hangin rajin tuh, hehehe

nnti rajin lagi akk hupdate..k..btw,thanks for ur support...