Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 8, 2010

Stressed

salam semua,

its been a months, tak berupdate, maklumla terlalu sibuk sangat, tp kawan2 sempat menanya khabar tru FB n email, kan semua di hujung jari sekarang ni...??

semalam saat paling getir bila aku pitam di rumah, saat2 nak pegi mengajar, mujur tak de apa2, setelah agak stabil sikit, aku nekad membuat check up kt HKL sbb lately aku dah rasa semacam, pening2 dah lebih 4hari, cuma aku assumed cuma pening biasa sbb aku makan jamu kot, tp lama2 makin worst, ngan sakit2 tengkuk, apa kes??

so lepas check up tekanan darah, degupan jantung semua, normal, cuma BP aku too low, DR said HYPO-TENSION, hmm, aku rasa kata berlawanan dengan HYPER-TENSIONkan??thats why aku rasa pening2 lately, hmm, mujur kelas aku dah tinggal penghujung, berbaki nak submit assignments jek...

now officially dh habis semester 4, tggl 1 sem jek nak kejar, actually dh tak de class to attend for next sem, it just to meet SV and have some consultation regarding my thesis, got 30% to go, hope can settle it by end of this year, extremely hope so, doakan ye...

adoiiaii, banyak assignments nak kena kejar nih, most of it due by end of this week, by hook or by crook kena siapkan jugak, risau takut assignments bertukar jadi surat cinta pulak...sungguh tak blh blah la...

* dok tengah berpikir2 ni nak g class ke tak today, actually ada class utk those yg belum present, sbb tak sempat nk habis sebelum study week, tp kedatangan dikira plak...hmm...

2 comments:

ajnie's said... Reply Comment

he he he sabar k rin...stressed2 yer...bwk2 berehat..

kak rine said... Reply Comment

hehehe...ni dh byk akak besaba dik...