U Click Me...I Click U Back

Sunday, November 21, 2010

November

salam semua,

ada apa dengan November??

hmm, banyak benda nak citer pasal bulan November ni, bagi aku the most special, to me la...

pertama sekali, bila masuk November, bermakna makin bertambah la usia perkahwinan kami yang sudah pun masuk ke usia 12 tahun, sila jangan terkejut, sebab nak cakap gak aku belum TUA lagi tau!!

hahaha, ayat perasan sikit kat situ okeh..

alhamdulillah, 12 tahun dengan 3 anak, pencapaian dari segi kerjaya juga agak baik, bakal bertambah satu lagi koleksi gambar konvo untuk tahun 2011 akan datang, so tungguu!!

bulan November juga menjadi saksi pertambahan usia aku ke angka 31, tua dah ko Azrine.. huhuhu.. agak cuak di situ okeh!!

Pendek cerita memang banyakla benda yang berlaku setiap kali November muncul, dan kali ini, paling best sebab aku berjaya menamatkan pengajian aku dalam bulan special ni jugak, alhamdulillah, so grateful and thankful to HIM...

aku di usia 31 tahun...

4 comments:

ajnie's said... Reply Comment

k rin..tua pada angka jer...muka sweet lagi..ha ha ha..

Rine said... Reply Comment

suka...suka!!!

Nad Nazira said... Reply Comment

tak macam 31 pun..awet muda eh? 12 tahun with 3 kids..can see the happiness in ur eyes! :P

Rine said... Reply Comment

thanks nad...hmm...nak kata awet muda tak le sangat...nampak gak kesan2 penuaan tu sikit2...hahaha...dh cover ngan make up..hehehe