Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, December 24, 2010

Aku suka jugak layan HINDUSTAN

salam semua,

tapikan bukan semuala aku layan sangat, mostly kalau too comedy aku tak berapa minat..

tapi sure korang setuju dengan aku cerita HINDI yang paling power dan sedap ialah cerita kat bawah ni kan...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tapi most of SRK's films aku memang suka dan layan, dulu-dulu aku suka jugak layan wayang SRK, sejak dah berkahwin ni, aku jadi susah sikit nak tengok wayang sebab taknak mengajar anak2 kecik aku biasa dengan wayang, bukan apa, korang pun tahukan,this kind of things can make them addicted...

aku layan wayang movie SRK, such as Dilwale Dulhania tu, pastu aku layan jugak DIL TO PAGAL HAI, KUCH KUCH HOTA HAI then cerita MY NAME IS KHAN aku tengok dengan MR HUBBY, tapi dia cakap tak berapa KAW macam dilwale, whateverlakan..asalkan dpt tengok hero pujaan hatiku(takpe MR HUBBY tak de masa nak baca blog aku nih,hehehe)

1st movie yang buatkan SRK terkenal ialah cerita BAAZIGAR bergandingan dengan KAJOL, dalam movie ni, SRK membawa watak negative (violence) and for the 1st time, he won the best actor for acting in this movie, kalau sesapa yang belum tengok, boleh tonton upcoming Christmas Eve at ZEE..



actually banyak citer SRK tapi aku cerita yang mana aku suka and aku akan tengok banyak kali...

korang layan tak cerita HINDUSTAN??

ada yang tengok tapi tak mengaku..mengaku MACHO konon!!

ada jugak yang GELI dengan cerita HINDI ni...ehehehe...

3 comments:

ohlala said... Reply Comment

suka suka . masa study week sibuk layan hindustan . hahaha . result tetap okay . kih kih kih :)

azlina aziz said... Reply Comment

Kak, saya suka Hindustan. Tapi zaman muda remaja dulu je layan, sekarang dah tak la. Sekarang sekarang macam tak ada penyeri. (SRK dah tua. kekeke :p)

Azrine said... Reply Comment

ohlala : skang dah kureng layan hindi sebab SRK pun dh jarang byk filem kuar...maklumla dah demand

azlina : haah...zaman muda remaja dulu mmg banyak citer SRK yg best2..skang citer banyak tayang body pompuan jek...