Followers

U Click Me...I Click U Back

Saturday, December 25, 2010

Buat Duit dengan YouthSays

salam semua,

wah sekarang ni bukan sahaja boleh jana pendapatan dengan Nuffnang sahaja, malahan dengan berkempen dengan YouthSays

kalau tahu dah lama aku join

baru je tahu semalam, dan jumpa pendapatan untuk sehari dah RM1.20, tapi dengan syarat kita rajin berkempen mengikut cara yang YouthSays diinginkan oleh YouthSays...sapa nak bagi duit free2 gitu je kan...??

nak cuba just go to YouthSays dan jana pendapatan anda melalui kempen yang diberikan...

SELAMAT BERKEMPEN

6 comments:

Liling said... Reply Comment

hey..aku da join lama~tapi baru rajin berkempen =) haha ;p semoga berjaya1 =)

Azrine said... Reply Comment

thanks for visiting my blog..jomkita sama2 berkempen okeh...

kelhome said... Reply Comment

klu nak maintain glitterati status nuffnang bro..bro x boleh ada lain2 sea ads..antara sea ads yg boleh hilangkan gliterrati nuffnang bro ialah youthsays.. jadi, cara selamat bro guna shorten link mcm bit.ly ke..

Azrine said... Reply Comment

yeke??btw...akak juz berkempen dalam FB je..tak de apa effectkan??

kelhome said... Reply Comment

glitterati nuffnang yg duk dlm blog ni je kak...dia klu duk skeli ngan nuffnang dia gaduh

Azrine said... Reply Comment

thanks dik ye...