U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 23, 2010

Kami di Tasik Titiwangsa

salam semua,

went out last weekend for loitering

anak-anak requested suruh bawak jejalan, katanya boring la umi asyik duduk rumah (padahal selalu sangat berjalan)

pergi selepas Asar untuk memudahkan urusan jejalan ngan anak2, mostly anak kecil seperti amirah

suka pergi sini sebab pemandangannya, ada banyak aktiviti yang anak2 boleh buat seperti menaiki kereta kuda (kami tak naik sebab tak sempat), playground dia so huge ngan mempunyai ciri-ciri keselamatan yang agak tinggi, budak2 berlari jatuh pun tak sakit okeh..

malas nak citer...

tengok gambar je okeh..



















p/s : malas nak caption gambar...hehehe

2 comments:

Nad Nazira said... Reply Comment

eyhhh..tukar layout eh? hehe. ummi to 3 Nur's..sejukkk rase..macam ada 3 cahaya dalam hidup. hehe. kak rine, mengajar kat sekolah mane?

Azrine said... Reply Comment

akak mengajar di SK Gombak Setia, and baru dpt tukar ke SK Taman Melawati, sebab guru sains sekarang ni berlebihan di sekolah lama...nak wt camne..nasib guru baru..guru lama ditatang bagai minyak nak tumpah..hehehe