Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 27, 2011

Jom Bercakap dengan HANTUUUU!!

salam semua,

saja bagi tajuk tak boleh blah sikit

eh, korang suka tak tengok GHOST WHISPERER

aku tak pernah missed menontonnya setiap selasa 9.30pm @8tv

serius, memang best, and makin lama makin best dari season 1 sampai sekarang, plot makin berkembang dengan baik..

and last but not least, aku suka gile ngan minah Jeniffer Love Hewitt

sedikit sipnosis Ghost Whisperer : newlywed with the ability to communicate with the earthbound spirits of the recently deceased overcomes skepticism and doubt to help send their important messages to the living and allow the dead to pass on to the other side.







2 comments:

Ayuni said... Reply Comment

sye pun ske, skang tgh tunggu siri ke 6, nk tgk anak dier, Aiden besar plak...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

haah..skang dah siri ke6..anak dia pun power macam dia gak..heheh