Followers

U Click Me...I Click U Back

Sunday, January 23, 2011

Jom Buat $ dengan HeartBeat

wah..nampak teruja jekan bila bercakap bab2 buat duit nih

and yang penting, HeartBeat langsung tak effect status Glitterati Nuffnang..so not to worry okeh

sangat mudah untuk join



just click banner di atas dan cari join HB/affiliate di bawah website tersebut dan klik...

selepas itu, kena register macam biasa kita register nuffnang..

selepas regiter..log in ke account anda..dan akan ada menu GET CODE

dapatkan atau copy kod yang sesuai untuk blog anda dan paste kan di blog anda..

MUDAHKAN??dengan klik2 kita boleh kumpul duit!!

apa lagi..join sekarang!!

2 comments:

So Shy Lady said... Reply Comment

salam knal chekgu azrine,

mcm mnarik je heartbeat ni, nk join!

sronoknye ada ramai puteri, bleh bantu wat kj rmh heheh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

salam kenal juga

alhamdulillah..bolehla sikit2 membantu..

joinla..bkn susah daftar je..and paste kt blog..