Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 15, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

As Salam

aku join contest dari http://mrs-vip.blogspot.com/2011/02/contest-candid-terbaik.html

nak join klik link kat atas ye...

gambar perempuan tengah berlari tu ialah aku yang baru saje memecahkan belon dan terus berlari untuk pas kat orang lain...burok giler gambar ni sebab nampak montot and belakang badan aku je..hahaha

masa ni aku tak hingat jurugambar pro mana ntah ambik gamba candid burok aku nih...hehehe
gambar ni diambil semasa hari guru SKGS 2010...
last hari guru there as me now servicing at new school SKTM (2)
~ENJOY THE PIC~

aku tag :
timah
helda
kak da

3 comments:

Zyash said... Reply Comment

Gud Luck yer..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks

Mama Zharfan said... Reply Comment

tlg response yer

http://eysha-mylovelyenglish.blogspot.com/2011/02/pemenang-sila-lapor-diri.html