U Click Me...I Click U Back

Saturday, February 26, 2011

Peminat Filem Hindi / nantikan Mujhse Dosti Karoge Hari ini di TV3 kul 2pm


nantikan kemunculan filem ini di TV3 tetap jam 2 petang...

tak sabar nak menontonya..dengan lagu yang sedap..aku suka heroins and hero dia..mmg lawa2 n hensem la.. KK, Rani Mukherje dan Hrithik Roshan...

~SELAMAT MENONTON~


P/S : macam duta filem hindi malaysia lak erk..hehehe

6 comments:

Cik Dya said... Reply Comment

betol2...i like too..best cite ni

cik pulau said... Reply Comment

terbaekkkk!!!
bestt... tu je nak cakap.. lalala~
^^,

Mrs.Qarlista said... Reply Comment

nad tengok citer ni tadi..hehe..hindustan mania! :)

zakiah said... Reply Comment

tgok kat kolej tak best.. -__-!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... Reply Comment

tadik ade tengok kat kedai makan...best la time nanyi2 tu sebab combine lagu...dear better wat pop up window senang sikit nak komen

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cik diya : saya pun suka

cik pulau : lgu dia sedap2kan...

Nad : sama2

zakiah : tak sedap ke citer dia??

Anje : insyaAllah...saya cuba ye