Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, March 16, 2011

Aktiviti Semalam dan Hari Ini...

As salam

letih menunggu berjam2 di Jabatan Imigresen masih belum hilang lagi

fuhh!!.. tapi lega la passport dah setel..tinggal nak beli tiket je... hope tak de aral melintang and everything will be going just fine..doakan...

sambil menunggu angka giliran yang lagi 100+ orang, sempat aku singgah di Jabatan Pendaftaran Negara yang terletak di sebelah Jabatan Imigresen dan sempat membuat kad pengenalan baru sebab yang dok ada ni dan burok sesangat..buat malu je kalau gi bank ke mana2 yang perlu aku tunjuk IC.. hehehe... kenala rm10 hengget tadi..

tak de mood nak bercerita actually.. cuma just nak kongsi masakan yang aku masak malam semalam untuk dinner kami sekeluarga..sangat simple... layannn kan aje...

sardin marbeles chekgu azrine... walahhh

daging masak kicap.. hubby's fav

note: korang masak apa malam tadi??

6 comments:

Amy Syaquena said... Reply Comment

Tengah fikir nak masak apa untuk en.hubby mlam nie.maklum la semalam dah rest x kan hari ni nak rest lagi kan..sekali tengok daging kicap ok gak leh masak malam nie..

rohaadam said... Reply Comment

bestnya bila nak cuti2 tu kan :-)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

amy : bereh!!

rohaadam : tak pergi bercuti pun...pergi membentang seminar kat universitas bandung, indo..syarat wajib students ukm untuk grad master

IMANSHAH said... Reply Comment

salam

wah feveret ku juga tu..daging

syafisyifa' said... Reply Comment

sdapnya..tengah lapar ni

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

simple simple janji sodap !! perut tak kosong =) hehehe

Jeng3x…
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#
# Siapa Anwar Hadi ?#
# Buat Duit Dengan Heartbeat, Berbaloi?!#