U Click Me...I Click U Back

Saturday, March 26, 2011

Kalau Pergi Bandung...

As salam..

dah ada cikgu2 yang memesan kat aku... kalau pergi ke Bandung, Indonesia.. pergila ke tempat2 yang telah diberitahu oleh mereka untuk tujuan menghabis atau meranap segala RM aku bagi mencapai kepuasan bershopping.. hehehe

KALAU KE BANDUNG WAJIB PERGI TEMPAT2 NIH..
>
>
>
>
>
>

Factory Outlet

Pasar Baru
Isola Resort.. nearby Universitas Pendidikan Indonesia (UPI)

Images of Tangkuban Perahu, Bandung
This photo of Tangkuban Perahu is courtesy of TripAdvisor

Paris Van Java

ada lagi tak tempat menarik untuk shopping??

nanti share2 la kat sini erk...

Note : entry syok sendiri tak sabar nak ke Bandung... hehehe

5 comments:

CikSkema said... Reply Comment

wah bestnya,.....huhu,...tp malaysia pun blum habis jelajah lg sy ni :( huhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@CikSkema

tak pe.. akak pun kebetulan ada conference kat sana.. sambil menyelam minum air le...

Mama Zharfan said... Reply Comment

salam ziarah

tq sbb selalu singgah kat my blog :)
i really appreciate it

wah, beshnya u nak pegi shopping2 kat banding yer :)

Si DauN CeRi said... Reply Comment

hurmm.. bes tu kak.. last sy smpi bandung pon last year.. singgah factory outlet yg kat tepi2 jln tu.. tapi byk stok2 lama je.. kalau rumah mode tu bole la tahan barang die.. hehe inshaAllah nanti senang2 sy nak pg jugak lagi.. :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@MZ - wah.. tak sangka sudi singgah my blog ye MZ.. thanks sesangat...

@si daun ceri - adik belajar kat Jakarta kan?? bestla dh dekat nak pegi.. sejam perjalanan erk naik bas ke tren??