U Click Me...I Click U Back

Sunday, March 13, 2011

Korean Drama - Three Daddies and One Mommy

As salam

korang layan tak citer korea??

aku peminat TEGAR citer or drama korea ni, sebab aku sangat suka pelakon2 nya yang cute2 macam patung dan aku sangat suka Eugene Kim yang jadi mak seorang bayi comel dalam citer nih..memang comel sungguh..dah la citer ni kelakar

Eugene Kim sebagai Song Na Young (the mom)

Jo Hyun-jae sebagai Han Soo Hyun (The daddy 1)
Shin Sung Rok sebagai Hwang Kyung Tae (The daddy 2)

Jae Hee sebagai Choi Kwang Hee (The daddy 3)

LAYAN SIPNOSIS

Song Na Young dan suaminya, Jung Sung Min, sangat menginginkan seorang anak tapi suaminya tidak mampu untuk hamil. Rakan-rakan suaminya memutuskan untuk membantu mereka. Tapi Na Young tiba-tiba kehilangan suaminya dalam sebuah kemalangan kereta dan telah melahirkan anak perempuannya tetapi tidak tahu mengetahui tentang teman-teman suaminya ialah ayah kepada anak yang dia lahirkan. Boleh jadi ayah kepada Haseon ialah Han Soo Hyun, Choi Kwang Hee atau Hwang Kyung Tae atau.

this is the baby yang menjadi rebutan 3 daddies

selalu bergaduh dorang ni tau..tak caya tengokla citer dia..aku selalu gelak sakan

jom tonton setiap isnin hingga khamis jam 10.15 malam di KBS @astro..layannnnn

p/s ; korang layan citer korea tak??pesen korea pun aku suka tau..nice and sopan jek...

8 comments:

Faris said... Reply Comment

aku pun suka layan cite korea..sekarang ni aku tgk layan cite you're beautiful..

Dunia Faris Adli

Amy Syaquena said... Reply Comment

amy suka layan cite korea..sanggup beli cd yang berepisode semata2 nak tengok cite tue..

Zyash said... Reply Comment

Nanti zyash carik cerita ne la...best eh...memang suke je ngk cite2 korea ne...huhu

anne jasmine said... Reply Comment

erm... minat gak la korea ni... tapi x la fanatic...
but citer ni.. da hafal dh... donlod internet je.. nggeeee

fRaMe+LenSeS said... Reply Comment

ala-ala comei gitu cita ni kan.. ;) Mummy,. ;)

Dda Ly said... Reply Comment

alamakkk mcm best nih...
kalau addicted, alamatnye tak siapla project paper sayee..uwaaa..

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥

Bella Bell said... Reply Comment

saya pon suka korea jgk..hehe....pakaian dorang pon xde la menjolok mata sgt..nice dan ada yg sopan jugak :)

shah-kayrul said... Reply Comment

memang best citer nie...dah lama keluar kat tv dulu...