Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, March 18, 2011

Seharian di UKM

As salam

actually ni cerita basi dah.. tapi disebabkan banyak gambar nak diupload.. so aku hold dulu untuk buat entry...

baru lepas setel lunch.. MR Hubby gi solat Jumaat.. baru berkira2 ada masa untuk update blog..

ohh.. btw.. today aku masak Tomyam Seafood, Kailan Belacan, Telur Dadar dan Ikan Masin Selar... gambar?? hmm.. MAHAP.. tak sempat nak snap.. anak2 dan Mr Hubby dah BEDAL dulu!!huhuhu..

eh.. alri tajuk da.. nak cerita pasal gi UKM selasa lepas.. pergi untuk setelkan hal2 kat fakulti, tanya pasal konvo biler.. buat pengesahan di Unit Kewangan Pelajar.. aku takde hutang dah.. alhamdulillah.. aku belajar ni pun alhamdulillah.. pakai duit sendiri.. tak mo citer panjang erk.. layan gambar2 kami sepanjang di sana...




mostly gambar anak2..

UMMI pun nak posing gak


busy main kolam ikan... nakal.. dah suruh jangan main.. itu jugak dia nak godaknya...

dah sakit jatuh baru dok diam.. hehehe


~ kesian anak2.. tak de apa nak buat cuti2 sekolah nih.. so layan jela UMMI g memana ye nak~

5 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Reply Comment

Ummi muda lagi tp anak² dah besar..kalau jln sama misti org ingt yg sulung tu adik..tula untung kawin muda..nnt dpt cucu pun jd nenek muda gitu..

ummi dh nak konvo ye? tahniah yer..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

terima kasih ye RINA..

hmm..btw..saya convo ni untuk master.. tu yang macam excited je

doakan ye...

miss Fyqa said... Reply Comment

anak nampak cam adik je yer.
hehe.

tahniah yer,nak konvo dah :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks for visiting yer miss Fyqa

Puan nadxoxo said... Reply Comment

Seronoknya pergi jalan2 di cuti skolah ni ye :)