U Click Me...I Click U Back

Saturday, April 30, 2011

Cikgu pangai cenggini ke??

As salam

hari berat sikit kepala.. mungkin lama sangat berpanas di kenduri kawen anak cikgu sekolah lama aku.. nasib dekat je ngan rumah aku.. so kami pergi jalan kaki je.. malas nak cari parking.. sure penuh...

lepas balik kenduri masak lak untuk Mr Hubby coz he just got back from his work.. masak simple jek.. sambal tumis ikan bilis.. goreng ikan dan goreng sayur kobis.. done...

after Asar.. gi pulak Giant Bt. Caves.. beli pampers Amirah.. coz tengok dalam paper ada promotion pampers huggies... 29.90 je.. murah gak.. so rembat sekali 3.. senang buat stock...

dah telan panadol ni baru boleh mengadap pc.. kalau tak mau berpinar2 bijik mata aku.. sleepy je ni.. harus tido lepas nih.. huhuhu

eh.. dah lari tajuk.. ngeh.. ngeh..

nak citer psl semalam kami celebrate birthday our penyelia petang.. Madam Lee.. nice woman.. bestla dapat penyelia petang camni.. sporting.. and we able to discuss anything with her.. glad!!

kami diminta membawa apa2 makanan untuk makan petang.. ala2 potluck la... so aku juz sempat buat agar2 laici + strawberry resepi bedal sendiri dan sandwich telur mayonis...

layan gambar jela..

sandwich telur

agar-agar laici + strawberry

with Madam Lee... berbaju kurung putih.. happy birthday Madam...!!

we yang giler2.. pantang nampak camera.. there we are!!

tengokla aksi2 kami nih.. nasib anak2 murid tak tengok.. hahaha

with kak rose.. penggempar sekolah.. best giler dapat kawan ngan kak rose.. takde dia.. sunyi sangat!!

norazrine vs norazreen ( sama nama.. kadang2 kompius dalam meeting kalau nama kami disebut.. so sila sebut sekali ngan nama bapak tau!)

with ayien and kak fizar yang selalu tersenyum and ketawa bila kami berlawak.. baik betul akak nih...

KADANG2 BILER GILER2 CAMNI HILANG STRESS KERJA.. MAKLUMLA PEKERJAAN KAMI NI MEMANG STRESS SEBAB SELALU KENA JADI TARZAN.. HUHUHU

4 comments:

Nora said... Reply Comment

a simple celebration pun dah boleh naikkan motivasi cikgu2... kalau anak murid score lagilah kannnn :)

Oopss..Cikgu Cinta said... Reply Comment

best nyer jadi cikgu...

zacky ~786~ said... Reply Comment

waaa lama tak makan strawberry ~

Heidi Shafiq said... Reply Comment

Madam Lee tu nampak lucu la.. :)