U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 28, 2011

Rindu Rinduan.. after so long...

kata rindu.. so aku tepek la muka aku kat awal2 entry.. hehehe

As salam.. rindu ke semua.. hehehe.. pasan.. macam la ada sesapa nak rindu-rinduan kat minah senget macam aku dak??

camne nak jadi blogger tegar seumpama Ben Ashaari ni kalau penyakit "M" mari menyerang.. ko dok layan je.. dok belai penyakit tu.. camno...?? (tak dapet nak nolongnya)

banyak tol cerita-cerita yang aku kumpul untuk diblogkan.. mintak mahap le.. aku akan update satu persatu nanti erk.. (budget macam ramai nak baca ko punya blog dak.. pedulik apa aku.. ko hadoooo??)

eh dah lama tak citer pasal menu2 yang aku masak erk.. sepanjang kebizian tak sempat menghupdate blog.. sesi menternak lemak masih dijalankan seperti biasa.. kalau dak.. kebulur la family aku.. huhuhu..

recently.. a lots of things happened.. happy and sad all together... as usual.. life must goes on.. sakit pening.. tak larat.. ngantuk.. semua harus kita lalui dengan tabah.. lawan segalanya.. itu prinsip aku...

firstly.. welcoming Hanne's (my frend) bundle of joy..

anak sulong my friend.. boy.. lahir pada 21 hb lepas... ada aku citer pasal kawan aku ni kat entry SINI.. tahniah to her.. semoga cepat sembuh.. and very happy confinement at Perak.. k

jom layan menu sepanjang tidak berhupdate.. layan gambar ajela.. malas nak citer2.. huhuhu


masak lemak tumis sotong

sambal sardin

sotong kicap

nasi lemak sambal udang

sambal udang

sekian dulu.. nak setel kerja rumah sikit...

note : next entry ada lagi menu2 simple yang akan ditempek.. dan gambar2 sport day SKTM2.. layan sampai muntah... hahaha

4 comments:

kuntumz said... Reply Comment

sambal udang is my faveret...sedapnya....

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Reply Comment

urk urk..seme my peberet..lapo..pg ni sarapan jemput² je..x syok..

mama tims said... Reply Comment

rinnn........rindu lorhh....

Chekgu Azrine said... Reply Comment

thanks for visiting ye semua..