Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 24, 2011

Gambar - Aktiviti Hari Ibu di TTTW Part II

sambungan dari sini

selesai makan kami berjalan2 sekitar kawasan tasik and posing is a must!!

sila layan gambar bersama dengan sedikit caption.. malas nak wat karangan sebab aku bukan cikgu BM.. (ada kene mengene ke??)

kakak dengan posing ayunya.. hehehe

kak ngah.. mu ganaih!! bakponya

my precious and my sweet heart

selesai berposing sana sini.. aktiviti bersukaria kat playground lak...saksikan...

sakannya...


adik Amirah sangat suka buaian.. tiap2 hari mntk main buaian.. adoiiaiii!!

bergurau senda..

adik happy

we are happy spending time together

the sisters.. again

Ummi and adik.. again.. :-)

dah nak balik dah...



SAYONARA TASIK TITIWANGSA.. ADA MASA KAMI DATANG LAGI!!

p/s : sesapa yang tinggal dekat2 area lembah kelang... sure selalu mai sinikan?

3 comments:

ekin alias said... Reply Comment

happy family :)

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply Comment

best dapat jalan2 macam ni dengan family...dapat eratkan hbgn :)

EZAN IDMA said... Reply Comment

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , maaf lambt :)thanks :)