U Click Me...I Click U Back

Monday, May 23, 2011

Jalan2 dan Makan2 di LWK @Wangsa Walk

As salam

last weekend dah tak tahu nak bawak anak2 gi jalan mana, so teringat nak usha2 t-shirt kat Wangsa Walk, plus dah lama tak bawak anak2 gi jalan2 belah sana, so petang dalam kul 6 camtuh bawak dorang kua, lewat sebab bagi hujan reda dulu..

sampai sana, ramainya umat manusia!! (tak reti2 nak duduk umah dorang ni!!), kata orang pandai erk...??

sampai sana gi jejalan dulu, bosan arhh jejalan kat sini, tapi we have no choice, course JJ pun dah selalu sangat jejalan, dah boring sesangat, nak gi jejauh, Mr Hubby keje, so tak berani nak jejalan kua dari area sini2 je...

amirah punya feveret.. godek2 benda alah nih...habis semua wangsa walk ni dia godeknya.. haru!!

bukan nak pandang camera pun.. busy godek2

jenuh nak mujuk Amirah keluar dari tingkat dua Wangsa Walk.. pujuk2 cakap nak gi makan ice-cream baru dia nak turun..

so pikir punya pikir.. decided nak dinner kat Little Wok Kitchen.. kalau tanya aku.. ada makanan dia yang sedap and ada yang kureng.. course aku tak rasa semua la kan.. cuma bagi aku restoran dia sempit sikit.. tak family type.. tak sesuai sangat to those who brings children along..

bosan menunggu makanan tiba

adik amirah pun dok togok air je.. lapo dah

chicken porridge.. sedap.. and licin

fries

chicken wing

kak ngah membedal!!

Ummi pun nak posing gak.. hehehe

p/s : uols penah makan kat LWK ke?? ok tak bagi uols, bagi aku biasa2 jek..

2 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy org johor..x tahulah ada ke x restoran nih kat jb..tp lum penah mkn lorr kat sini..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

cer try google.. rasa2nya ada kot.. restoran ni fofular gak la..