U Click Me...I Click U Back

Monday, May 30, 2011

Maggi Oh Maggi!!

As salam..

malam semalam mood malas masak datang menyerang aku.. wahh.. ayat tak boleh blah!!

yelar.. siang kenyang sangat makan nasi kenduri.. so aku reka2 sendiri kuah sup utk maggi coz aku tak berapa suka anak2 aku makan maggi dengan perencah dia tuh..tak elok utk kesihatan.. and sebulan sekali pun payah kami nak makan maggi.. so once a while apa salahnya ye dak??

gambar fresh from dalam kuali lagi.. hahaha.. layankan aje.. actually aku buat kuah dia sendiri.. kacang goreng je.. campak2 punya style.. hikhik..

p/s : korang layan maggi gak ke??

3 comments:

solomolo said... Reply Comment

my sis suka makan meggi yang solomolo masak... kekadang bila tekak dia teringin nak makan meggi, dia suro solomolo masak... hahaha...

miss Fyqa said... Reply Comment

tue la, x baik sgt makan perencah dia..better buat sendiri :)

resepi popcorn ayam

Kak Aya said... Reply Comment

baguslah Ummi pandai buat perencah sendiri...saya jarang makan maggie...sesekali tu adalah..