Followers

U Click Me...I Click U Back

Sunday, May 29, 2011

Syadiah's Wedding

As salam..

penat balik kenduri.. lena sat.. lepas tuh baru wat entry pasal wedding my ex-colleague ni..

dulu masa dia engage.. aku make upkan.. aku pun tak berapa nak reti sangat tapi sebab dia paksa sangat.. so terpaksala tunaikan impiannya nak jugak kakak ko ni make up erk...

syadiah sewaktu her engagement day in last year

so semalam.. sahla dia menjadi isteri kepada seorang lelaki.. even cinta jarak jauh.. tapi si lelaki sanggup berkorban untuk mintak transfer dari hospital di Kedah ke Kuala Lumpur semata2 untuk isteri tercinta.. semoga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

gambar2 kenangan aku dan ex-colleagues di kenduri kahwen syadiah di Taman Keramat..

arrival with kak rosmah and dilla

these is all my ex-colleagues.. havoc sat kenduri kahwen tu ngan cikgu2 nakal...

posing sakan..

my kids..

pengantin bersiap2..

done...!!

with my ex-Penolong Kanan Ko...

SELAMAT PENGANTIN BARU SYADIAH DAN SUAMI.. SEMOGA KEKAL ABADI SELAMANYA!!

P/S : hari ni anak pengasuh amirah lak kawen...

2 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

teringat time hari me kawin dulu2 kan heheh

Zyash said... Reply Comment

Cantik la make up dia time engaged tu..