Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 29, 2011

Bandung - Arrival Time!!

sambungan daripada entry SINI


landmark if you were here.. wajib ambil gambar sebagai kenangan ye..

airport Bandung sangat crowded.. huhuhu.. tapi kecik je pun..

the view

ni apa kes nih?? hehehe

panjang citernya.. tapi nak citer jugak.. dorang ni tak termasuk my lecturer yang berbaju biru itu.. Dr Razaq.. luggage dorang tinggal di Malaysia ya buk.. kerana masa dorang checked in.. ada sorang daripada our friends yang tak lepas kastam becoz of PTPTN problem.. so bila dah checked in by grouping.. so bila sorang tak lepas.. dorang bawak kuanya semua beg yang group tadi.. makanya semua beg tadi tak ikutla kami ke Bandung.. hahaha.. kesian kat kak waliz n kak jun.. as dorang nak kena hadir seminar UPI tu esk paginya.. alamat pakai baju yang sama la ye.. hehehe..

setel bab2 pengaduan ni.. kami terus menempah teksi dengan bayaran Rp50,000 untuk ke hotel kami...

arrival @Hotel Setia Budhi.. and we were posing and posing until lebam!!

posing at the counter of hotel.. hahaha

bapak yang sentiasa membantu kami menempah teksi.. so helpful and they semua peramah la.. serius...

ordered by one of my friends.. me dah kenyang sangat..so just having lemon tea...

tu dia.. sekali dia bagi lemon.. wah..mcam nak minum seminggu!!

kira rupiahnya ya buk??

posing even dalam kepenatan and keminyakkan.. ehehehe

sambung next entry.. kalau cerita sekaligus.. buhsan ya buk??

next entry.. day 2 - the conference...

3 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

seronok ye ke sana?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Kak Aya.. yup sangat seronok sehingga hujung tahun ni nak pergi lagi.. hahaha

mama tims said... Reply Comment

rin...aku tau mmg best g situ...hujung thn aku pon nak g jugak sana,tgh kumpol duit..