U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 29, 2011

Bandung - Departed Time!!

As salam..

actually cerita gi bandung ni cerita yang dah basi.. tapi sekadar mahu mengukir kenangan di sini.. so aku tempek gakla gambar2 dan tujuan aku gi bandung 8hb yang lepas...

booking flight pun lewat.. 3 months before depart.. and me flew with air asia sebab tu je yg murah masa nak tempah tuh...tapi mahal la gak sebab bukan promo time.. so habisla 600 je kat tiket.. mahalkan?? tapi nak wat camne.. dah tuntutan pengajian master yang dh habis tahun lepas.. tapi sebab syarat graduate ialah mesti membentang paper di mana2 conference antarabangsa... so that's was a main point why I went to Bandung.. tapi sambil menyelam sambil minum air la erk... hahaha

bersama rakan sepengajian dan juga kebetulan kawan satu tempat mengajar yang tetiba tersama buat master di UKM.. kak maliza.., tapi dia belum habis lagi belajar...masa ni baru sampai di LCCT.. btw.. flight saya masa ni dalam kul 7.15p.m.

bersama2 rakan seperjuangan yang mahu membentangkan paper di Universitas Pendidikan Indonesia (UPI).. for uols info.. dalam flight tu semua rakyat UKM je mostly.. hehehe.. and pelbagai Prof and Dr dari UKM, UPSI dan UM...

flight was depart at 7.15 p.m. Malaysia time

me with kak maliza.. melayan jela aku yang agak excited cam-whore dalam plane.. hahaha

ready to fly!!

shrouded in clouds

makanan yg boleh diorder tapi mahalnya sebab harga di puncak.. hahaha.. harganya ribu2 rupiah ya buk!!

mahal camne pun terpaksa order.. takut takdan nak makan bila dah arrive Bandung nanti.. incaselakan.. so pejam mata je la.. huhuhu

nescafe...wajib..kalau tak tidak keruan jadinya... hahaha...

upon arrival @Bandung's Airport.. bergambar kenangan sebelum keluar..


BANDUNG HERE WE COME!!!!


to be continued...

6 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

tak sbr nak tunggu part shopping2 hehhehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

oh seronoknya..nnt citer juga bab conference ya..sy teringin nk tahu..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@MZ - insyaAllah.. takde sopink banyak pun.. kali ni banyak beli kawan2 kirim.. huhuhu

@Rina - ada entry tentang tu.. will cerita nanti k

waliz said... Reply Comment

yahoo my pics pun ada..kenangan terindah

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Waliz - akak kan glemer!!

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

gi bandung tak sah kalau tak shoppink kan :)