U Click Me...I Click U Back

Saturday, July 30, 2011

Buat Duit Dengan Kelab Jutawan

As salam..



sekadar berkongsi apa yang saya perolehi lately..




saya sudah menjadi Ahli Kelab Jutawan!!




saya sangat excited!! sapa nak bagi duit kat aku tiap2 harikan??




kalau anda berminat.. sila klik link INI untuk Rahsia lebih lanjut..




sangat mudah.. aku takkan percaya sekiranya yang memperkenalkan aku orang yang aku tak kenal sendiri..




2 orang klik aku (cikgu satu tempat mengajar perkenalkan aku dengan Kelab Jutawan ni).. dan mereka telah pun memperoleh komisyen memasing.. ada sorang tu dh dapat seminggu 400++.. sangat teruja okeh!!




Anda mungkin rasanya ianya seperti gurauan atau cakap kosong yang merapu. tidak mungkin duit masuk ke acc bank dengan sendirinya..belum cuba belum tahu.. dah cuba tiap2 hari mahu!!




klik SINI untuk keterangan lanjut...




p/s : Jika anda rasa Kelab ini adalah sama dengan program menjana wang internet yang lain, anda ternyata silap, dan jika anda mempertikaikan ianya halal atau tidak, sila ke laman web http://www.kelabjutawan.org/, anda pasti teruja, percayalah!!


18 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

ni pendapat sy lah..

program mcm ni biasanya x kekal lama..dh bnyk org yg kena..duit mana boleh masuk bergolek mcm tu sj..kena jual produk/servis baru blh dtgnya duit..kalau difikirkan dr mana komisen tu nk dtg utk bayar pd semua ahli..

btw ini just pendapat sy..terpulang masing-masing kan ^^

inspirasicyber said... Reply Comment

kelab jutawan nie..promote syarikat ape..bole tahu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

inspira cyber - promote kelab jutawan.. actually ni mcm bisnes modal kecil.. and just promote untk sesapa yg berminat masuk kelab jutawan tu jek.. and dapat komisyen..

izfanora said... Reply Comment

kamu sangat bersemangat.. :)

Puan Kutu said... Reply Comment

sy blom berminat.bg sy takkan ada benda yg senang tanpa usaha,n takde benda yg dtg bergolek camtu jer.klu tak semua org takyah keje la..dok ngadap dpn pc duit msuk..tu pendapat sy..btw kawan ex opismate ada yg masuk kelab nie..:)

azwa amani said... Reply Comment

huhuhu.. belum ada keinginan lagi lah kak... apa2 pun, semoga berjaya pada akak.. :)

rasta said... Reply Comment

salam kenal dari rasta cikgu.....

ape pun wish u luck atas program yang cikgu join...moga sukses...oh ya jangan lupe post tentang kejayaan di blog nie

rasta nantikan post dari cikgu...

lovelywa said... Reply Comment

sy pun join jugak..tp lately ni semangat kureng laa..sbb mls nk promote..

To Puan Kutu,
menda ni bukan duk dendiam pastu dpt duit sesaje jek..tp ekcelli dia kena promote laa..tu pun namanya kerja kan..dari situ bile duk promote banyak tempat, ramai orang klik baru dpt duit..takde klik takde la duit..igt senang??

Far8 budak baik said... Reply Comment

pehhhhhhhh........
nk jugakkk
hihihi

ayanuts said... Reply Comment

hope...akn membuahkn hasil..amin :)

deena awanis said... Reply Comment

nak saya review ur blog??
jom jenguk..

http://arvanees.blogspot.com/2011/07/u-vote-i-review-ur-blogaci-tak.html

rasta said... Reply Comment

salam...
ape pun kene usaha...
promote tu pun usaha gak...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... Reply Comment

as salam..

kina bukan nak melemahkan semangat awk..tapi saya dulu pun pernah msk kelab yg mcm nie. mula² mmg kina dpt ape yg dorang janjikan dengan berbekalkan usaha. tapi ia x lama.. org atas akan bersama kita ketika kita mula² msk je. tapi bila dia dah dapat org lain..dia akan tinggalkan kita dan kita kena buat sorang². mmg mula² dorang kata 'KITA BUAT SAMA²..SAMA² BLH KAYA".. tapi manis mulut je.

skrg kina dah x percaya benda² mcm nie. kalau awk ada mental yg kuat awk berusahalah bersungguh². jgn putus ditepi jln.

selamat berjaya!!

Elih Japahar said... Reply Comment

Usaha tangga kejayaan, bt masa ni belum berminat :) all the best..

hana nabihah said... Reply Comment

good luck kakak !

dulu saya pernah join tapi tak berhasil :(

moga kakak berjaya taw :D

eyeknew_chumot said... Reply Comment

salam..da lama ke join..sy pon baru join..jom klik sy punye jugak =)

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=ainushahirah

cik pulau said... Reply Comment

lama tak singgah sini..
sy tak berani la nak join kelab2 camni.. heheh...

P/s: bila nak tau sidang konvo ni kak?? ^^,

deqlis said... Reply Comment

kelab nie macam mana? ok ke?