U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 26, 2011

Amirah Punya Citer

As salam..

rasanya sudah lama tak bercerita pasal karenah anak2..

especially the youngest one..

Nur Amirah nama diberi..

update tentang Amirah..

now alhamdulillah.. dah free diapers.. even malam masih kena pakai rite

tp siang skang dh tak pakai.. nak shi shi dah pandai pergi sendiri dan basuh sendiri.. syabas bete!!

yup.. i know its quite late sebab umur dia dah 3 tahun..

tp to me dah bersyukur sangat sebab Amirah kategori lambat bercakap

dan sampai sekarang masih pelat and payah tangkap

apa2 pun dah jimat duit UMMI beli pampers dia yg sebulan mau 3 packs okeh..

muka ceria naik LRT utk ke Ampang Park.. dinner at Pelita KLCC.. and jejalan at Berjaya Times Square (lain entry punya cerita..hehehe)

manja2 with UMMI..

p/s : walaupun ada 3 girls.. mereka tersangat melengkapi hidup!!

2 comments:

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

gegirl sy dah 2 thn stgh..tp masih belum diapers free...huhuu

mama tims said... Reply Comment

Alhamdulillah dah tak pakai pampers..tu maknanya kene tambah lg satu tu rin..