U Click Me...I Click U Back

Saturday, July 30, 2011

Bila Menderhaka Kepada Diri Sendiri..inilah akibatnya!!


ye.. aku menderhaka kepada diri sendiri... sebab aku pernah bertekad actually tak mo makan dah buah hazab ni.. tapi apakan daya..mata dan mulut aku tergoda dengan jualan sales katanya 4 bijik..rm10.. mana tak juling mata aku membelinya??

actually ada citer psal durian ni... aku mmg failed la bab2 makan2 durian ni.. sebab dulu ada kes makan durian tak bangun2 sebab sakit kepala..kesudahannya aku ambik MC

pastu mak aku cakap lepas2 ni jangan makan dah durian.. huhuhu.. tapi semalam aku menderhakakan diri aku... fuhh.. hazab sakit tengkuk..as FYI.. aku ada tekanan darah rendah.. mmg sangat rendah okeh.. sampai DR buat conclusion bp aku mmg pesen cenggini.. too low.. and aku mmg kena banyak minum air utk maintain my bp.. huhuhu


mereka dua ni je yang makan.. adik keciknya si Amirah menengok je...tak makan siap cakap.."eiii"..adoaiiiaaii...

rugi ko nak...

3 comments:

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

kami sekeluarga semua mkn doyan ni...hihi

cuma suami je, tak leh makan lebih 2-3 ulas..nanti bengkak terus bibir...

Zyash said... Reply Comment

huhu...rugi lah kalau tak makan derian ne....

eddy syrol said... Reply Comment

aku cuma mampu mkn sikit je buah ni..sbb tak reti sgt...

jemput ke sini http://eddysyrol.blogspot.com