U Click Me...I Click U Back

Sunday, September 25, 2011

Got Mild Cracked - Tangan Athirah Kena Simen

Sesapa yg belum tahu what had happened to my 2nd daughter.. uols can read HERE

so selepas dapat panggilan.. esok tu terus pergi ke unit emergency with Dr. Khoo's letter as a reference..

then sekejap je Dr panggil for further check up..

as i assumed.. the Dr might do the 2nd x-ray for confirming the details of the letter by Dr. Khoo..

then YESS..got mild cracked on her left hand bone...

apa lagi.. kena simen la.. nasib dapat jugak detect the crack.. even dah 6 days ago..

mujur Athirah kecik lagi.. so tulang dia cepat tumbuh baru.. so nothing serious to be worried.. hopefully..

doakan anak aku cepat sembuh ye readers...

taken after had lunch nearby HKL

thanks to the staff of Emergency Unit (HKL) for being such a good and efficient workers...

p/s : HKL is improving their service...

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

alahai..siannyer.moga cpt sembuh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Thanks miza..hope soo..

Hanis MY said... Reply Comment

Shiannya... Odaijini ya...

Ely Hasrul said... Reply Comment

nasib baik dpt detect ape yg xkena. ye la ekceli tulang mmg bleh sembuh sdr tp yg bahaya nye xtau ape side effect kendian hari kalu xdpt proper treatment or besenye tulang tumbuh dia dh xselari la dgn yg dulu tu pasai kena simen..

sian Athirah, cpt2 la sembuh ye aminn

E-Marlin said... Reply Comment

semoga athirah cepat sembuh...
mcm manala diorang x prasan ye, nasib baikla dr khoo tu bgtau, kalau x bgtau apa2..hish sian kat budak yg menanggungnya...

re: dress yg saya pakai tu kaler pink belacan sebenarnya, tp dlm dewan tu byk lampung kuning, jadi lari kalernya hehehe...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Thanks to all yg mendoakan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

siannya dia..mujur dah dpt rawatan yg betul..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Yup rina..hari ni dh g bkk simennya..skjp je..