U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 29, 2011

Kami Hanya Menumpang Glemer Anak2 Retis.. hehehe


 As salam.. 

entry tumpang glemer hari ni.. hehehe

actually aku saje nak action kat sini.. sek taman melawati 2 ni sekolah ramai anak2 retis.. 

aku letak sebahagian je la utk tatapan KOME.. hehehe *tetiba loghat perok daa*
sorry nama aku tak tau.. tapi dia jadi anak zamarul hisham dalam citer dengan fasha sanda tuh.. ala.. yg fasha jd cikgu tuh.. seyes aku tak hengat tajuk la.. forgetful!!

 ha.. kome.. ni la anak awie.. yg pompuan tu tau.. yg pegang sepanduk.. anak awie dengan arni.. anak sulong dia.. darjah 4..yg kedua darjah 3.. yg tu aku selalu jumpa sebab aku mengajar petang..

yg ni tak payah laa aku nak citer ekk.. semua orang kenal dia.. dok??
kata glemer and penuh kontroversi.. yess.. kawan aku tu tumpang glemer diala tu.. maklumla kawan aku ni guru kelas anak watie elite ni.. eh.. tersebut nama plak.. hahaha..blh dikatakan watie elite ni sokmo mai sek ambik anak dia.. kalau tak dia.. Joey yg dtg ambik.. tiap2 hari kami dapat nengok.. tak sentap pun sbb dah biasa sangat nengok.. hhuhu

bukan deme ni saje kome retisnya.. macam aku sendiri mengajar anak Kartina dengan Rizman Khuzaimi.. anak bongsu kot.. tahun 2..

anak Ainina Ahmad B dengan Rahmat Mega.. anak Khairil Anwar.. cucu Abu Bakar Omar.. dan ramai lagi la.. yg aku takdan nak hengat le kome..


thanks for reading and dropping by..

3 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Cikgu,
Tak sanggup saya pergi sekolah semata2 nak hantar dan ambil anak gaya macam retis tu ... Watie Elite .. opss tersebut nama pulak. Gaya lebih kurang macam nak ke pasar je. Lawa dan lagi vogue cikgu yang posing sebelah tu.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy nk jadi cikgu kat sekolah rine lah ahaks!

Ms Fai Ayie said... Reply Comment

wow....bestnye akak selalu jmpe artis... msti dh x kisah kn... hihi ;)

jom singgah blog fai:
http://ceritacinta04.blogspot.com