Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 20, 2011

My Nephew's Wedding - 17/09/2011








As salam..
sory for late update.. *budget mcm ada yg tunggu ko update erk*
banyakla pulak perkara berlaku lately.. so have to focus on that 1st..
last Saturday we had nephew's solemnization at Kg. Nibong Penang...
so kami gerak dari KL on Friday.. terus ke Bt. Kawan.. tido kat rumah anak tiri aku..

esok pagi2 seawal 8.30 pagi kami dah gerak ke Jambatan Pulau Pinang utk menunggu our siblings and relatives untuk berconvoi ke Penang...

sebelum gerak lepak pekena teh tarik mamak sebab rombongan pengantin lelaki yang lain lambat lg nak sampai... hehehe

sampai di Masjid Kg. Nibong untuk acara akad nikah... sempat lagi snap2 gambar berposing sakan

di antara hantaran.. sebab kat sana tradisi hantaran di beri masa bertunang...

pengantin lelaki.. my nephew.. sebelah Mr Hubby...

pengantin perempuan.. Zura.. chomelkan??

aku bersama ipar duai dan anak sedara.. semua belah husband.. I muda than dorang.. hahaha

posing ngan anak dara kecik.. anak dara beso main sakan kat luar.. haru..

tok kadi mengisi borang.. lama betui nunggu masa nak diakad nikahkan...

finally...

husband and wife... congratulation to both of u.. semoga kekal abadi!!

sesi penyerahan mas kahwin..

the sweetest couple..

persandingan belah perempuan di Kg. Nibong, Penang.. orange theme..

sesi potong cake.. with pinky theme

Thanks for reading and dropping by ...

4 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

cantik gubahan hantaran tu.

semoga bahagia berkekalan untuk pasangan pengantin.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Kak Aya - thanks sebab sudi singgah kak aya

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

azrine cantik..boleh kongsi rahsia kecantikan?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

rina cantik - takde rahsia apa2.. mgkin makeup kot.. i tak lawa pun.. hehehe