Followers

U Click Me...I Click U Back

Saturday, September 24, 2011

Open Houses @ SKTM(2) - Part 1

As salam...

hari ni ada LADAP kat sekolah...hai la Sabtu pun kena gi sekolah.. penat jugak sebab 6 hari kena bekerja..

LADAP 1 murid 1 sukan..

layankan aje.. dasar2 kerajaan ni sometimes membeban benda yg dah sedia membebankan..

nak wat camne.. KAMI YANG MENURUT PERINTAH!!

entry backdated ni.. lama dah kejadiannya.. seminggu selepas raya kot...

SKTM2 ada buat jamuan raya besar2an utk semua guru dan ibu bapa..

memang banyakla makanan.. tak termakan aku..

terlalu banyak sangat makanan sampai tak tahu nak makan benda apa dulu...

ada soto, mee kari, nasi tomato, nasi dagang hasil tangan our GB.. sedap.. sate..dan banyak lagi.. ada yg aku tak tahu pun..hahaha


banyakkan??

geng2 aku tak join mostly sebab dorang ada open house kat tempat lain.. actually aku pun takde plan nak gi.. tp sebab sorang kwn Nina sms kata nak join so.. aku joinla..

gambar with kak fizar.. tunggu Nina belum sampai lg masa ni..

nasi dagang by our GB.. mabeles!!

with Nina and Kak Fizar... geng meja bulat yg lain tak datang..tak besh!!

dah gelap..nak balik dah.. Jamuan mula kul 5ptg.. aku sampai nak dekat kul 6..malam tu ada solat hajat utk UPSR oleh parents dan guru2 yg nak join..

my precious ever...:-)

thanks for reading and dropping by...

p/s : tunggu lagi satu entry open house guru2 petang / farewell to our friend yg dapat bertukar ke JB...



















4 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

terliur tengok makanan...tahun ni tak ada jemputan open house pun..

surijunior said... Reply Comment

cikgu-cikgi berhak diraikan :)

Zainur said... Reply Comment

Chekgu, I'm not yet pregnant...sorry dah terbikin chekgu percaya...huhu...Actually itu entry teaser utk baby shower event...really sorry chekgu :(

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Zainur - lor ye ke??kan best kalau betul!!