Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 27, 2011

Cerita Kami ke JJ Wangsa Maju

As salam

semalam boring sungguh dok rumah..

nak ajak Mr Hubby jejalan KL.. Mr Hubby outstation..

maka kami planning jejalan sendiri jela..

jejalan cari makan katanya..

anak2 nak makan sizzling.. sorang nak makan nasi ayam.. umminya teringin nak membedal tomyam.. hahaha

maka pergila kami ke Jaya Jusco Wangsa Maju.. 10 minit je dari rumah aku..

misi sesampai je di JJ ialah...

yee mee tomyam.. dah lama tak rasa.. so semalam dapat rasa..rege rm7.00.. dah naik harga sebab ada tambah isi ketam segala bagai.. walahhh!!   




budak berdua ni berkongsi makan sizzling yee mee.. sebab kak ngah nya always tak habis makan.. haru


selesai makan.. jalan2.. jumpa dekorasi sempena deepavali.. okla.. jadi latar utk bergambar katanya.. hehehe



my precious ever...:-)


setel sopink sikit baju budak2.. terus balik!!gambar di luar JJ bersama drama queen sorang ni.. tengokla aksi posing dia.. ala2 gediks pun ada.. alahai..huhu

selesai aktiviti cuti deepavali kami yang sangat membosankan...

thanks for reading and dropping by...

p/s : uols kemana??


6 comments:

AtieRamos said... Reply Comment

Saya bawak anak2 g swimming :), kaki menyelam anak yang sorang tu

AtieRamos said... Reply Comment

http://mostluv2.blogspot.com/2011/10/kids-need-entertainment-love-attention.html#links

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Thanks for dropping by atieramos

Mama Zharfan said... Reply Comment

me sempat pegi 3 shopping complex dlm masa sehari hehheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

si cumil tu benar2 iras ibunya...berapa umur anak yg besar tu chekgu?

saya nak jerit sket blh?kamu tak gemuk la chekguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

LARIKKKKKKKK

Nur said... Reply Comment

Saya bercuti di kg.. :)