U Click Me...I Click U Back

Sunday, October 23, 2011

Kawan Suka Duka Aku..

As salam

salam hari Ahad semua.. esk kami guru2 SKTM2 masih bercuti sehingga Rabu.. sila jeles!!

hahaha..!!

tetiba rindu kat kawan2 SKTM2.. kawan2 meja bulat aku panggil.. mmg bestla kawan ngan dorang ni.. sebab dorang suka cakap benda2 tak belapik.. kalau tak lawa dia katanya tak lawa.,. mmg tak penah nak jaga perasaan sesapa pun.. honest kata omputih..

Only your real friends will tell you when your face is dirty.

with ayien n efa.. giler2 dorang ni esp yang tudung kuning tuh.. hehehe
tengokla.. bila ada apa2 program kat sek.. kami dah set tema warna baju.. kelas uols semua!!
tema lagikan??hehehe.. kami mmg gila!!korang hado??
 A best friend shares the good times and help you out by listening during the bad times.

we at pizza hut..were celebrating our friend..tema hijau!!

Best friend is someone who knows all about you and loves you anyway.

p/s : korang ada bff macam aku tak??cer citer..:-)

6 comments:

izamin said... Reply Comment

bestnye dapat bff yg gilo2 nie.. kih3.. :) bff fizah kadang2 jew jdi gilo.. mase nak PJ jew jd gilo kejap.. huhu

Zainur said... Reply Comment

susah nak cr bff...huhu...anyway sis, baju kanak-kanak mmg ada cuma size 4 yrs sy tak pernah beli since anak pon xda lg...hehe...tp kalo sis interested sy blh carikan...cuma beritahu nak yg mcmner n budget yg mcmne...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

bestnyer ada bff.LM lum jmp lg.pernah satu ketika bedak bertompok2 dek sbb peluh tp kwn tu tak bg tau...kwn baik ke dia?sedangkan masa tu ada ramai org lain juga.

Kak Aya said... Reply Comment

seronok kan hidup bila pergi kerja ada kawan yang sekepala dengan kita, baru tambah semangat untuk bekerja.

Lizan said... Reply Comment

sejak berenti kerja,ramai kawan dah lupakan saya, takde lagi yg sudi nak fon bertanyakan kabar.. masa ni baru tahu siapa kawan siapa lawan... tahniah nur ada ramai kengkawan yang best2.. suka suka

ain dzaya said... Reply Comment

kawan suke2 ramai..tapi kawan menangis?