Followers

U Click Me...I Click U Back

Sunday, October 30, 2011

Kepala Weng.. Weng..Aduss..!!

As salam

hari ni kepala ada sikit weng..weng.. 

mungkin kurang rest.. kurang tido.. lama sangat depan pc..atau spec saya kena tambah power..

arghh.. tension!!

tapi dalam sakit2 pun dapat gak ngemop rumah.. lap kipas yg dah bersawang.. aiyakk.. penat la hari ni sikit..tapi takpe.. boleh bakar lemak makan banyak semalam

jom layan gambar makanan dulu k..

further story.. will be story later in the other entry k..

Event : Hitea
Organized : By BKGK SKTM (2)
Venue : Corus Hotel
Time : 12 p.m. - 4 p.m.

jangan tanya aku ni menu apa.. sebab yg ni aku campur2 western and local.. semua ada.. senang.. ambik sekaligus.. tapi makan tak habis pun.. haiyakk.. sebab banyak sangat.. perut aku kecik je la.. tp nasi aku ambik sikit je.. sebab teringat cakap LM tentang tips diet dia.. hehhee..




okeh.. yang ni aku terpaksa mengaku tak sedap langsung!! aku cuba gak makan sebab dicabar oleh kekawan meja bulat.. tp terpaksa buang balik sebab seriously.. i cant make it!!*bluekkkk*

sapa kat sini suka makan sushi.. aku solute la babe!!




pembangkit selera.. actually these were not mine.. mine just corn and choc flavour.. my ever favourite!!


sekian sahaja entry makan2 hari ini.. gambar gediks2 kami bakal menyusul soon.. wait ya!!

thanks for reading and dropping by uols!!

5 comments:

belogkiter said... Reply Comment

banyaknya.. boleh habis ke tu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

InsyaAllah..hbs dimakan oleh kami...hehe..xmakan sorang2 pn..smua dikongsi!!

MataHati @ MH said... Reply Comment

errr....sume makanan kat atas tu mkn sorang2 ke..? :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

MH - kongsi2 ler.. hehehe

Wawa_Nadwa said... Reply Comment

wawa nak diet ni kak..
gambar2 camni bleh menggugat iman ni.
hehehehe!