Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, October 28, 2011

Pregnant Lagi??

wah.. sure terkejut erk semua..

belum..belum.. 

aku belum pregnant la kekawan..

saje buat gempaq je..

actually rasanya dah perlu ada anak sorang lagikan??


sebab Amirah pun dh 3 tahun lebih..

tapi nak buat camne.. masih kena hold dulu sebab ada benda yang belum dapat dicapai lagi..

benda apa??

nanti-nantila aku cerita k..

sekarang ni masih mengejar satu benda yang masih belum dikecapi..

whatever it is.. doakan sentiasa ye untuk saya capai..insyaAllah..

dan doakan juga untuk saya dapat baby boy..

thanks for reading and dropping by..

p/s : teringin nak timang baby.. nak berpantang.. nak berjaga tengah malam.. hehhh??

2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

tulun LM jg baby je la...hari2 tak lena tido..huhu.mata dah cam panda dah ni

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Eh..LM..saya rindu nk jaga bb memalam..n suka cium bau bb...wangiii!!!