Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 1, 2011

Entry 1-11-11

As salam

cantikkan tarikh di atas??

sesuai untuk sesapa nak abadikan kenangan terindah dalam hidup mereka.. hehehe

boleh je kalau nak menikah malam ni kan??

aku tak boleh la nak buat apa dah.. sebab dah nikah..dah kawen .. dah beranak semua.. hehehe

sapa2 yang dah cukup masa nak bersalin tu.. boleh apa sua diri untuk dibedah ke.. untuk induce ke.. kan??

apalah yang ada dengan tarikh kan??

takde nak citer apa pun hari ini.. just nak abadikan tarikh cantik ni dalam blog aku..


saje tempek gambar ni even takde kena mengena dengan tajuk entry.. hehehe

thanks for reading and dropping by..

6 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

kalau jatuh hari jumaat mesti ramai ambil kesempatan nikah haritu

Teratak Hami said... Reply Comment

Ada yang tangguh nikah sebab tertunggu tarikh yang lagik cantik, 11-11-11 ....

Amy Syaquena said... Reply Comment

kalau di kelantan dah molek benar tue kalau nak bernikah , jatuh hari jumaat..penghulu segala hari..

sha a.s said... Reply Comment

lama x singgah sini :)

Hanis MY said... Reply Comment

ha ah cun tarikh ni... kawainyaaa dia dlm gambar tu.. mcm event yg best je...

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

tengah minggu...tk de org menikah kot...hehe