Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 30, 2011

Ronda-ronda Sunway Pyramid

As salam..

last weekend we went to Sunway Pyramid..

saje jejalan cuci mata sambil memasang niat nak beli flat shoe baru untuk saya..

sekali jalan2 menuju ke vincci.. ada sales giler2 punya.. til up to 70%

apalagas kan.. terus terjah dan usha2 mana yang berkenan.. saya rembat sampai 4 pasang.. tak senonohkan??

tapi saya jarang beli kasut.. tak rugi pun sebab harga yang normally 60 hengget jadi.. 29 hengget jek.. rembat la kan.. hahaha

FYI.. saya memang suka sangat dengan flat shoe.. and tak suka sangat kasut heels sebab tak biasa.. dan saya jenis manusia yang jalan sangat laju.. hahaha.. so tak sesuai tau mak pakai heels.. hehehe


my precious ever.. at Pyramid.. 

my little angle was eating at KFC..

posing2... is a must!!

 accompanied by my stepdaughters.. nurul and intan

umminya pun tak lepas peluang posing gak as a kenangan... ehehehe

thanks for reading and dropping by..

chekgu azrine bertanya : uols buat apa on last weekend.. kata cuti panjangkan??



12 comments:

Fatin Syahira said... Reply Comment

hoho atin kuar jumpa kawan jap kat mid. banyak gila sales! geram ah huhu. padini tu sampai tak boleh nak masuk ramai sgt org pilih baju. rembat flat jugak dekat vincci =)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

tersama erk.. suka flat gak.. mmg ramai n beratur panjang giles.. huhu.. penat hakak!!

diana said... Reply Comment

lagi2 bila kena kejar anak..tak sesuai la nak pakai heels..
hehehehe

Izan Ishak said... Reply Comment

sukanya shopping kasut! i love flat shoes juga. tp skrg ni tgh giler ngan wedges jap...

comel je tgk akak posing2 gitu...haruslah kan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

chantiknyer ibu budak kecik tu ek?manisssssssssss

Aishah Jahirah(cik aisha) said... Reply Comment

shopping time lepas tu penat makan time.....hehee

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Diana - setuju..kang hilang sbb xdan nk keja..haha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Izan - wedges pun saya suka gak..tp kt vincci hari tu xbrp sgt..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

LM..alamak..koyak segalanya dah..haha..anyway..thanks LM

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Cik aisya - mkn is a must mostly to the kids..huhu..lapo je sentiasa

Ardini Humaira said... Reply Comment

dni lom penah merasa p sunway piramid. teringin nak ke sana :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

InsyaAllah..ada rezki dini nti...