U Click Me...I Click U Back

Monday, December 19, 2011

Finally..Hari-Hari Yang Ditunggu Pun Tiba..:-)

As salam..

Tahniah kepada penjawat2 awam yang dapat bonus hari ini..

walaupun tak de la banyak sehingga 3 bulan gaji ke apa.. tapi masih bersyukur dengan 1/2 bulan gaji yang kita dapat.. kebetulan nak bukak sekolah dah ni.. so dapatlah mengurangkan beban kita sedikit kan??

jangan marah tentang keexcitedan saya ye.. hehehe..

mood sekarang memang mood shopink!!

yeayyy!!



 gambar di atas membuktikan mood shopink melanda!!sekian... 

thanks for reading and dropping by... 

chekgu azrine : sebab dah kemaruk since cuti sekolah hingga sekarang takde gi memana due to Mr Hubby busy.. tapi hari ni dah janji nak g jejalan cuti mata.. to alls.. jangan perabihkan pulak.... menyimpan tu penting untuk jaminan masa depan.. hehehe..*peringatan utk saya jugak tuh*

4 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

ada bonus eh? alhamdulillah dptlah buat belanja beli baju sekolah risya nnt

♥MAMASYAZA♥ said... Reply Comment

yup saya pun tak beli lagi baju skolah anak2. en. abah pun baru je balik outstation. lepas ni boleh start membeli

Teratak Hami said... Reply Comment

Saya tak bekerja, tunggu bonus dari cik abe je la ... tu pun kalau ada untuk diri ini :-)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

hehehe...mood terus kembang mekar bila tgk ada lebihan utk sopink2 ye cikgu