U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 20, 2011

Kami Yang Teruja Naik LRT

As salam..

semalam punya kisah..... Mr Hubby ajak dinner nasi kandar kat Pelita, KLCC.. punyala gigih Mr Hubby nak bawak sebab sang isteri teringin katanya nak makan nasi kandar Pelita..

maka selepas maghrib aku pergila parking kereta kat area LRT nak gi Ampang Park..Mr Hubby tunggu kat sana.. sebab kebetulan dia pun dah ada kat area sana.. so tak membazirla kami bawak sampai dua keretakan??

 ummi yang terlebih excited dok suruh anak2 posing sebelum naik LRT..

tren tu dah jadi macam kami punya.. takde sapa sangat.. hahaha.. lengang jek.. so berposing atas tren plak gitu...

 dah sampai di Stesen Ampang Park.. 

umminya pun nak jugak posing.. gitu... hahaha..

cerita makan nasi kandar next entry...:-) alhamdulillah!!

thanks for reading and dropping by...

1 comment:

Muhdsyafiqs said... Reply Comment

Haha.. naik LRT malam2 tu, cm syok je.... :)