Followers

U Click Me...I Click U Back

Saturday, December 17, 2011

Testing Update Blog via Blogger-Android

As salam..

Mintak mahap..org jakun tumpang lalu..dah lama pakai samsung galaxy..i think almost 3 months..baru terhegeh2 tahu pasal update blog via android..hehe

Orang jakun tumpang lalu erk..

HAPPY WEEKENDS!!

Published with Blogger-droid v2.0.2

5 comments:

Syima Syaz said... Reply Comment

eh syima pun tak pernah guna..dah nak 6 bln dah kot.hehehe..

btw, ni link baru.. www.aceofhzz.blogspot.com..

sampai hati anon comment kata baby syima jgn kenan perangai buruk syima.dah tukar link pun still stalk. dah lah tak kenal kita... (tetiba mood nak mengadu)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Its ok sis..akk fhm..nti akk copy link msuk bloglist akk ye..

Teruk betul jahat mulut org tuh..kuang ajo!!

Lizan said... Reply Comment

saya ni laaaaagi mak jakun..android pun tak tahu apa...huhu

Mama Zharfan said... Reply Comment

me setakat guna ipod ajer heheh

Si DauN CeRi said... Reply Comment

waaaaa..... teringin jugak nak merasa pakai galaxy tu, dok nengok org pakai mcm bes je.. tp hold lah dulu, sementara nfon yg ada ni elok lagi.. mn tau sok2 dah murah, ley la beli pulak yg gitu2 tu..hehe