Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 26, 2012

Kembali Bertugas..

As salam..

hari ni dah kembali ke sekolah..

sungguh tidak bersemangat sebab masih dalam mood hendak bercuti lagi.. eheh.. 

teruk betul saya kan??

banyak benda nak cerita tapi kepenatan sangat lately.. until takde masa nak bukak pc nak mengupdate blog..


sometimes saya update via handphone saje.. tapi ringkas2 la plakkan??


Selamat Kembali Bertugas kepada those yang dah mula keje today... 

*nasib hari ni jadual kelas tak padat sangat*

2 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Ceria2 selalu cikgu, nanti anak murid pun takde semangat.

Tina Othman said... Reply Comment

saya pun start keja arini, tapi ofis lengang je, semua masih cuti lg