U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 19, 2012

Minat dulu...sekarang??

Sekarang mood baca dan beli novel baru dah ke laut..huhu..


*nak pupuk balik minat membaca*


Published with Blogger-droid v2.0.3

10 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... Reply Comment

salam..selamat pagi. =)
rajinnye cikgu bace novel.maera dulu pinjam2 novel membe je.nak beli sendri, err...tak sampai tahap tu.hehe~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sama!


dulu hantu sekarang errkkk malasnya bc novel

DaHLia said... Reply Comment

wahh banyaknya!!

hari tu ada gak beli novel, tapi still xbaca pun lagi ..
sungguh malas nak membaca sekarang...hehe

Pen Biru said... Reply Comment

ya ampun...rajinnya mbaca..sy ninak tgok buku utk exam pun malas..heheh

Ardini Humaira said... Reply Comment

samalah kita.. sekarang dni tak penah beli novel cinta.. yang dni beli hanya buku motivasi, masakan, dan majalah :D

iizla said... Reply Comment

wahh rajinnye baca novel. saya xpenah beli novel, dan tak berapa minat baca. tapi jeles pulak tgk orang lain ada koleksi novel bertimbun2..

♥MAMASYAZA♥ said... Reply Comment

samala saya pun, dulu pantang jumpa novel, mesti nak beli, sekrg dah makin kurang. kalo beli pun mmg yg dirokemen oleh kengkwn, slalunye pun novel yg tgk saya tido...hahahahaha

mama tisya said... Reply Comment

dlu2 suka gk bc novel tp skarang rsnye tkla...skali skala bole kot

Princess Nur said... Reply Comment

banyaknya novel akak..Pinjam boleh? hehe

Cik Anita said... Reply Comment

biasalah tu, bila dah kerja dan berkeluarga memang susah nak rajin2 baca...Nita ni cukuplah dah kerja, memang malas dah... Balik kerja penat, nak tdo lagi best...