U Click Me...I Click U Back

Monday, January 16, 2012

Monday Bluesssss!!

As salam..

hari ini segalanya bluess.. malas je rasa badan erk..

nak gi sekolah sekejap lagi pung rasa berchenta jek.. why...why??
 
malas nak citer panjang2 erk.. later la story mory banyak citer erk..
anyway.. HAPPY MONDAY UOLS!!!


semangatnya tak sama seperti gambar di atas.. was taken on my first day of school - 4rd January 2012

10 comments:

Pen Biru said... Reply Comment

samo la kito..malessss je rasanye..hehhe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy yg surirumah ni pon malap jer nk uat keje rumah hihi


lawalah baju rine tu..kita suka..cute jer..orgnya pon lawa..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ Pen Biru - kenapa erk??

Rina - tq..:-) baju tuh rine tak suka pakai sebab payah nak iron..hehehe..tu semangat sekejap je tuh.. konon2 1st day sekolah

akak comot said... Reply Comment

biasalah bila monday kan rine..ciyok2 semangat ye

intan_blur said... Reply Comment

slm singgah..intan follow sini
nice blog n keep in touch..!! ;)

cantik baju..hehehe..intan masih belum ade lg bj polkdot..;(

x suke hari isnin..mencik

Alin Marlini said... Reply Comment

setiap hari isnin mmg monday blues...hehehe

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak tak sempat monday blues :(

Sukanya akak dengan polka-dot, nampak cute jer. Cantik baju awak. Tapi macam dah sama tema dengan background blog ini ... jgn mare !!!

Wawa Tasliman said... Reply Comment

cantik baju.. owh biasa hari isnin wawa akan pakai baju baru or cun-cun untuk elakkan monday blues..

Cik Anita said... Reply Comment

monday yang syooookkk!

yeay~

mama tim said... Reply Comment

woit cung nya cekgu nih..nak knal blh?