Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 31, 2012

Perangsang untuk...??

Membuatkan saya buang terus niat tak mahu makan nasi memalam..


Maka habisla diet saya ke laut.. Sekarang kalau masak malam..lauk di atas mesti ada..huhu..Mr Hubby plak siap beli banyak giler untul buat stock..


Saya kalau ikan bilis just goreng macam tuh je..bubuh bawang banyak2..sedikit cili api ditumbuk..tak boleh bubuh banyak sangat..jaga perut gitu..hehe..


Korang makan apa malam ni??


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Pen Biru said... Reply Comment

kena dgn nasik panas, sedap jugak ni

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

time takda lauk salu masak gini gak

Nur-nba said... Reply Comment

Lauk simple macam ni pun sedap juga.. Kalau saya suka tambah kicap dan sedikit air asam jawa. Memang terbuka selera... :)

~ Ibu ZAAZZ ~ said... Reply Comment

dah tak lalu pasal dalam pantang dok telan ikan bilisss jer. hu hu

Cik Anita said... Reply Comment

tambah dengan ulam!a memang super power lah kak..hee