Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 21, 2012

Aktiviti Cikgu Pada Hari Sabtu

As salam..

sejak dua menjak ni.. full je aktiviti cikgu2 SKTM (2)..

setiap hari Sabtu nak kena mai sekolah.. sungguh xbest okeh..

sebab hari Sabtu adalah hari berjimba2 dengan family tersayang.. tapi tidak bagi para cikgu SKTM (2)

jom kita tengok aktiviti hari Sabtu kami di sekolah..

 saya menjadi guru penasihat dalam permainan Bola Sepak.. ada berani??

 berani apa kebendanya.. ni semua guru2 perempuannya yang menjadi penasihat kelab Bola Sepak.. tapi relax je kami.. sebab yang menghandle sudah tentu cikgu2 lelakikan??so nak tanya..apa fungsi kami di sini erk..cakap..cakap??hehehe.. saje  kasi gempaq!!

kami bertiga are closed friends!!.. kiri saya Siti Hajar dan kanan saya.. Hanne bucuk macam.. hehehe

chekgu Hanne bucuk macam ni berangan konon2 anak dia dh beso tuh.. saba erk.. Ean masih kecik lagi k.. hehehe.. bawak2 mengucap dan bertenang k.. hahaha..

banyak lagi gambar tapi malas nak upload kat sini.. nanti korang muak plak tengok gambo cikgu cun2 belaka.. uwekkk... 

Nota Chekgu ~ Sabtu ni pula ada Road Run plak.. bulan ni aje dah 3x Sabtu berturut2 kena mai sekolah..bukan merungut ke apa...tapi kalau anda jadi saya.. sanggupkah??

6 comments:

Ardini Humaira said... Reply Comment

seronoknya jadi cikgu :)

Mama Zharfan said... Reply Comment

yg pasti chekgu azrine maintain cun tu heheh

Teratak Hami said... Reply Comment

Nanti dapat cuti ganti ke tu? Kalau dapat, sure cuti raya panjang ... ok jugak jadik penasihat bola sepak, takyah buat kerja .. hehe. Nanti tercabar pulak cikgu2 lelaki.

lala yusof said... Reply Comment

cikgu yg akan dpt khidmat cemerlang nnt;-)

mama tim said... Reply Comment

takpe rin..utk anak murid dan sekolah tersayang..hehe..

PUANSTOBERI said... Reply Comment

tak sanggup..tak sanggup. HIkhik :D